-1.6 C
Craiova
miercuri, 20 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Advertoriale Liviu Buică, hairstylist: “O schimbare e mai binevenită ca oricând în aceste vremuri tulburi”

Liviu Buică, hairstylist: “O schimbare e mai binevenită ca oricând în aceste vremuri tulburi”

2020 a fost un an straniu, care ne-a împins să ne redescoperim limitele şi priorităţile. Pandemia de coronavirus a afectat toate domeniile, a pus lacătul pe uşi, ne-a făcut să ne izolăm de ceilalţi şi a afectat starea noastră mentală. Ne-a făcut să ne fie dor de oameni, de vacanţă, de libertate şi chiar de mersul la frizer.

“Poate, printre atâtea altele, când am stat cu toţii închişi în case ne-am dat seama cât de mult ne lipseşte frizerul nostru. Mulţi au realizat acest lucru”, spune Liviu Buică, managerul salonului Sophisticated, încercând să îşi păstreze optimismul.

“Părul poate arăta bine şi lângă o mască”

Mai mult ca oricând, o simplă tunsoare sau chiar o schimbare de look radicală a fost în acest an o gură de aer proaspăt într-o mare de incertitudini şi de lungă aşteptare. “Tot timpul se spune că o schimbare de look ne revigorează. Oamenii au avut suficient timp să se plictisească în case astfel încât să tânjească după o schimbare”, spune Liviu. Multe cliente i-au trecut pragul salonului pentru a găsi schimbarea de care aveau nevoie.

“Cum anul acesta s-a purtat colecţia măştilor de protecţie, rujul a cam rămas uitat prin genţi, dar părul poate arăta bine şi lângă o mască”, spune Liviu Buică. “Trebuie să ne păstrăm optimismul şi să avem grijă de noi. Şi chiar dacă am stat mai mult în case, în pijamale, când ne privim în oglindă ne ajută să găsim acolo un chip aranjat, nu o faţă obosită şi neîngrijită, care nu ajută deloc la starea de spirit”.

Sophisticated Salon, locul ideal pentru o schimbare

Aşa că Liviu Buică vă aşteaptă să uitaţi de lucrurile mai puţin plăcute şi să vă găsiţi răgazul pentru a vă bucura de magia foarfecelor sale mânuite cu talent la Sophisticated, în Craiova.

Salon Sophisticated se află pe bulevardul Oltenia, bloc 1F.
Telefon pentru programări: 0762059829

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cîţu: Dacă lucrurile rămân aşa cum sunt, școlile vor...

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că o decizie în...

ȘTIRI GdS

Luptând cu diabetul nepoțelei, a ajuns să deschidă o...

Oana Teodorescu a deschis So Vegan Delights în urmă cu trei ani, printr-un proiect Start Up. De atunci, mulți oameni din Craiova i-au devenit...

Majoritatea firmelor din România majorează salariul minim de la...

Nouă din zece firme (87%) ce activează în România vor creşte salariul minim începând cu data de 1 ianuarie, nu de la jumătatea aceleiaşi...

Anunț lansare proiect: „GRANT”

SC CRESCENDO SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”Grant”, proiect  nr RUE 220, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin...

Cosmin Vasile: Aeroportul Craiova rămâne printre obiectivele investiționale importante...

Cosmin Vasile: Aeroportul Internațional Craiova rămâne printre obiectivele investiționale importante ale Consiliului Județean Dolj.

A crescut salariul minim. Care este impactul în economie

Suma brută cu care a crescut salariul minim este de 70 de lei pe lună. Câștigul net efectiv pentru salariați este de 40 de lei. Însă, atenție! Majorarea nu a intrat în vigoare de la 1 ianuarie. Detalii în articol.

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A...

LUSH TRANS LOGISTICS SRL, cu sediul în Municipiul București, Str. Sibiel,Nr. 3, Sector 4, Camera 3, Bloc E, Scara A, Etaj 1, Ap. 8,cod...