14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCabinetul stomatologic Katta Dental Care, soluția pentru tratamente fără durere și zâmbet fără griji

Cabinetul stomatologic Katta Dental Care, soluția pentru tratamente fără durere și zâmbet fără griji

Știm cu toții cât este de important un zâmbet frumos, dar și cât de greu este să găsești un cabinet stomatologic a cărui echipă să ofere atenție, realmente, nevoilor și grijilor unui pacient.

Katta Dental Care este un cabinet stomatologic din Craiova unde specialiștii sunt dedicați creșterii calității vieții oamenilor prin prevenție, tratament și educație, în scopul obținerii unei bune sănătăți orale.

Angajamentul și dedicarea pentru pacienții noștri ne ajută să dăm viață zâmbetelor perfecte, care vor inspira întotdeauna încredere”, spune dr. Katta, fondatorul cabinetului stomatologic Katta Dental Care.

Relația strânsă dintre pacient și medic, cheia succesului

Pentru echipa medicală din cadrul cabinetului cel mai important lucru este formarea unei relații frumoase între medic și pacient, deoarece acesta este singurul mod prin care se poate garanta un tratament reușit.

Nu putem să îi oferim pacientului zâmbetul pe care îl dorește dacă nu îl ascultăm sau dacă nu îi oferim suportul nostru în luarea unei decizii benefice pentru sănătatea lui dentară. Tocmai de aceea, noi punem foarte mare accent pe o relație strânsă dintre medic și pacient. Nu tratăm dinți, ci pacienți”, adaugă dr. Katta.

Tratamente dentare de calitate

Scopul cabinetului Katta Dental Care este ca fiecare pacient să primească servicii de calitate, efectuate de către o echipă prietenoasă, cu ajutorul unei tehnologii moderne.

Tocmai de aceea, se investește permanent în pregătirea echipei și în achiziționarea unei aparaturi de ultimă generație pentru ca pacienții să aibă parte de cea mai bună experiență la stomatolog.

Întotdeauna, pentru noi, pacientul este pe primul loc. Căutăm să ne axăm pe nevoile și grijile pacientului deoarece suntem o echipă empatică și ne transpunem mereu în locul lui. Astfel, tratăm fiecare pacient exact așa cum dorim noi să fim tratați”, transmite echipa Katta Dental Care.

Specialiștii cabinetului stomatologic se axează constant pe furnizarea unor servicii excelente, oferindu-le pacienților un mediu cald, primitor și relaxant. Fiecare pacient este văzut ca un membru al familiei.

Planurile de tratament sunt personalizate pentru fiecare pacient în parte. Astfel, rezultatul final este garantat, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Cabinetul stomatologic Katta Dental Care oferă o gamă largă de tratamente stomatologice.

Îi puteți găsi pe specialiștii Katta Dental Care la adresele: Strada Dezrobirii, nr. 141, bl. G19, ap. 1, Craiova și Strada Racoteanu, nr. 166, bl. 174, Sc 2, ap. 6, Filiași, sau accesând site-ul: https://drkatta.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS