15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCONTEX, locul unde găsiți cadoul ideal pentru Andrei sau Sf. Nicolae

CONTEX, locul unde găsiți cadoul ideal pentru Andrei sau Sf. Nicolae

Într-o perioadă dificilă pentru comerț, Camera de Comerț și Industrie Dolj vine în sprijinul agenților economici prin organizarea Expoziției naționale cu vânzare de îmbrăcăminte, încălţăminte, piele, blană şi accesorii CONTEX. Expoziția va avea loc începând de miercuri, 25 noiembrie şi până duminică, 29 noiembrie, în parteneriat cu Mercur Center, la etajul 3 al centrului comercial.

„Am decis să organizăm această expoziție cu vânzare pentru a-i ajuta pe producători într-o perioadă extrem de dificilă pentru noi toți. Îndemnăm craiovenii să viziteze expoziția din centrul Mercur, pentru că, în acest fel, pot susține producătorii din regiune și pot beneficia de prețurile avantajoase pentru produsele de înaltă calitate expuse spre vânzare”, transmit reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Dolj.

Expoziția organizată de Camera de Comerț respectă normele de siguranță specifice acestei perioade și vine în preajma unor zile de sărbătoare, un motiv în plus pentru a profita de eveniment. Craiovenii pot căuta un cadou pentru sărbătoriții de Sfântul Andrei sau pot pregăti daruri pentru Sfântul Nicolae, alegând dintr-o gamă diversă de îmbrăcăminte, încălțăminte, piele, blană și accesorii. Iar prețurile de producător rămân la fel de competitive ca la edițiile precedente.

„Raportul calitate-preț este unul excelent. Expozanții vin de fiecare dată cu produse calitative, dar mențin prețurile la nivel de producător. Iată de unde și succesul acestui eveniment, care a devenit deja o tradiție pentru Camera de Comerț și Industrie Dolj. Îi așteptăm pe craioveni între 25 și 29 noiembrie, la Centrul Comercial Mercur!”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS