7 C
Craiova
duminică, 24 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Advertoriale CONTEX, locul unde găsiți cadoul ideal pentru Andrei sau Sf. Nicolae

CONTEX, locul unde găsiți cadoul ideal pentru Andrei sau Sf. Nicolae

Într-o perioadă dificilă pentru comerț, Camera de Comerț și Industrie Dolj vine în sprijinul agenților economici prin organizarea Expoziției naționale cu vânzare de îmbrăcăminte, încălţăminte, piele, blană şi accesorii CONTEX. Expoziția va avea loc începând de miercuri, 25 noiembrie şi până duminică, 29 noiembrie, în parteneriat cu Mercur Center, la etajul 3 al centrului comercial.

„Am decis să organizăm această expoziție cu vânzare pentru a-i ajuta pe producători într-o perioadă extrem de dificilă pentru noi toți. Îndemnăm craiovenii să viziteze expoziția din centrul Mercur, pentru că, în acest fel, pot susține producătorii din regiune și pot beneficia de prețurile avantajoase pentru produsele de înaltă calitate expuse spre vânzare”, transmit reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Dolj.

Expoziția organizată de Camera de Comerț respectă normele de siguranță specifice acestei perioade și vine în preajma unor zile de sărbătoare, un motiv în plus pentru a profita de eveniment. Craiovenii pot căuta un cadou pentru sărbătoriții de Sfântul Andrei sau pot pregăti daruri pentru Sfântul Nicolae, alegând dintr-o gamă diversă de îmbrăcăminte, încălțăminte, piele, blană și accesorii. Iar prețurile de producător rămân la fel de competitive ca la edițiile precedente.

„Raportul calitate-preț este unul excelent. Expozanții vin de fiecare dată cu produse calitative, dar mențin prețurile la nivel de producător. Iată de unde și succesul acestui eveniment, care a devenit deja o tradiție pentru Camera de Comerț și Industrie Dolj. Îi așteptăm pe craioveni între 25 și 29 noiembrie, la Centrul Comercial Mercur!”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident între patru autoturisme, în centrul Craiovei. Șoferul vinovat...

Polițiștii craioveni sunt în căutarea unui bărbat care a provocat un accident în urma căruia au fost avariate trei autoturisme. Accidentul a avut loc în acestă seară, pe strada A.I. Cuza din Craiova.

ȘTIRI GdS

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL „Eficientizarea...

Tipul materialului: Comunicat de presaTitlul proiectului: Eficientizarea activitatii RST EXPERT SRL prin achizitia de echipamenteNumele beneficiarului: RST EXPERTSRLObiectivul general al proiectului il constituie eficientizarea...

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLU “DIVERSIFICAREA...

DATA: 23.01.2021 Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: DIVERSIFICAREA SI DEZVOLTAREA ACTIVITATII SC KRAFTFENSTER SRL PRIN ACHZITIA DE UTILAJE Numele beneficiarului: KRAFTFENSTER SRL Obiectivele proiectului: Obiectivul general...

Începere Proiect

Titlul proiectului: ACHIZITIE ECHIPAMENTE PENTRU DEZVOLTAREA FIRMEI I&A DENTAL LABORATORY SRL-D Numele beneficiarului: SC I&A DENTAL LABORATORY SRL-D Obiectivele proiectului: Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului: Scopul proiectului îl...

Când trebuie conectate casele de marcat la serverele ANAF

Firmele mici și mijlocii trebuie să se conecteze la serverele ANAF. Legiuitorii au amânat perioada aplicării amenzilor până la 31 martie, însă au rămas valabilă obligativitatea conectării caselor de marcat electronice fiscale la serverele ANAF. Acel termen se apropie. Ce trebuie să facă firmele?

Mezeluri din Bănie organizează un concurs pe Facebook cu...

Mezeluri din Bănie împreună cu Lactag Pe Gustate organizează, în această perioadă, un concurs atractiv pe pagina de Facebook Mezeluri din Bănie. Ce premii puteți...