10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialePlusauto, dealer autorizat Ford, a atins pragul de 7000 de maşini vândute

Plusauto, dealer autorizat Ford, a atins pragul de 7000 de maşini vândute

Plusauto, dealer autorizat Ford în Oltenia, a atins pragul de 7000 de maşini vândute. Echipa mulţumeşte clienţilor pentru încrederea acordată şi transmite că satisfacţia acestora va rămâne o prioritate a companiei.

Firma Plusauto a fost înfiinţată în 1992. La început, obiectul său de activitate era montarea alarmelor auto. În 1999, Plusauto a devenit dealer Ford pentru Craiova. În toţi aceşti ani, mulţumirea clienţilor au fost cea mai mare recompensă pentru echipa Plusauto.

„Sprijinim atât achiziţia de maşini noi, cât şi scoaterea din uz a unui autoturism ce nu ii mai este de folos clientului. Îi ajutăm pe clienţi cu informatii legate de casarea maşinii şi documentele necesare. Împreună cu echipa Plusauto, am reuşit să ajungem la un număr  de peste 7000 de maşini vândute, iar încrederea clienţilor este cel mai important premiu câştigat de noi”, spune Adrian Mărăşescu, director vânzări Plusauto, dealer autorizat Ford.

Activitatea Plusauto pe piaţa dealerilor auto a început cu un showroom mic, unde puteau fi expuse doar trei autoturisme. Astăzi, Plusauto are 110 angajaţi şi s-a impus pe piaţa auto din Craiova prin profesionalism, punând accentul pe experienţa clienţilor şi pe comunicarea deschisă cu aceştia şi colaboratorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS