10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeADR SV Oltenia caută imobil pentru închiriere

ADR SV Oltenia caută imobil pentru închiriere

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia anunţă că intenționează să închirieze un imobil care să îndeplinească următoarele criterii:

  • regim juridic – clădirea să nu fie grevată de sarcini (extras de carte funciară);
  • clădirea să aibă spaţii pentru birouri/depozitare şi locuri de parcare (minim 20 de locuri de parcare);
  • suprafaţa utilă de minim de 1400 mp;
  • disponibilitatea proprietarului de a amenaja spaţiul conform cerinţelor stabilite de locatar, pentru o bună utilitate;
  • spaţiul să fie funcţional şi să aiba acces la utilităţi: apă, canal, încălzire, aer condiţionat, electricitate, fibră optică etc.;
  • durata contractului de închiriere : până la 31.12.2021, cu posibilitatea de prelungire.

Persoanele interesate pot depune personal sau prin poştă/curier oferte până la data de 16.10.2020, orele 16.30, la sediul ADR SV Oltenia , Craiova, Al. Teatrului nr. 1, jud. Dolj.

Ofertele vor fi prezentate/ trimise în plic sigilat cu mențiunea: „A nu se deschide până la data de 20.10.2020” şi vor conține:

– o descriere tehnică a spațiului (grad de finisare utilități, prezentarea modului în care spațiul răspunde cerințelor ADR SV Oltenia, schițe etc.), însoțită de extrasul de carte funciară din care sa reiasă că imobilul nu este grevat de sarcini, ipotecat etc.;

  • o oferta financiară în care se vor evidenția suprafața oferită spre închiriere, prețul solicitat pe mp şi prețul total solicitat (incluzând TVA dacă este cazul).

Selecţia va cuprinde ofertele cu preţul cel mai scăzut.

Imobilele pentru care se depun oferte trebuie să poată fi vizitate de către o comisie de selecție a ADR SV Oltenia în perioada 21.10.2020-23.10.2020.

Rezultatele selecției vor fi anunțate până la data de 28.10.2020.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS