17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeTârgul CONTEX de toamnă, de astăzi la Casa Tineretului

Târgul CONTEX de toamnă, de astăzi la Casa Tineretului

Începând de miercuri, 30 septembrie, ora 12.00, şi până duminică, 04 octombrie, ora 16.00, târgul CONTEX îi întâmpină pe craioveni, într-o nouă ediţie de toamnă.

De 15 ani, producători din toată ţara îşi dau întâlnire la Craiova, la Casa Tineretului, pentru a prezenta ultimele noutăţi vestimentare, pentru toată familia. Târgul CONTEX – „MODĂ şi TRADIŢII“, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Dolj, a revenit de aceasta dată cu cele mai noi colecţii de toamnă ale producătorilor consacraţi.

„Colecţiile de toamnă cuprind o varietate de produse pentru vizitatorii noştri. Expozanţii târgului CONTEX vă aşteaptă la Casa Tineretului cu preţuri de producători sau distribuitori pentru articole de îmbrăcăminte, încalţăminte şi hand made. Cele aproape 30 de firme sunt prezente de 15 ani la eveniment, cu marfă adecvată sezonului. La această ediţie, participă 20 de producători, restul celor prezenţi sunt distribuitori. Avem expusă toată gama de produse pentru femei, bărbaţi si copii, respectiv produse de piele, blană, precum şi alte produse cu care i-am obisnuit pe craioveni“, a precizat George Moţăţăianu, vicepreşedinte al CCI Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS