17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCraiovenii au un nou Frigorifer, la standarde europene: La Papanu

Craiovenii au un nou Frigorifer, la standarde europene: La Papanu

Începând cu data de 23 septembrie, craiovenii pot face cumpărături la preţuri de producător la noul Frigorifer La Papanu, deschis pe Bulevardul Nicolae Romanescu, nr. 130, în apropierea sensului giratoriu al drumului spre Calafat și Bechet, pe terenul fostului abator Olas Prod care a trecut printr-un amplu proces de reconfigurare pentru a le oferi clienților o experiență completă la cumpărături.
 
În incintă sunt amenajate peste 4000 mp de spații frigorifice (cele mai mari din sud-vestul țării), dedicate vânzarilor en-gros și en-detail a produselor de carne proaspată și congelată, pește, lactate, ouă.
În curând, oferta se va extinde odată cu deschiderea unei pieţe de legume şi fructe precum și a unui spațiu cu produse de bricolaj, pentru a satisface nevoile cât mai variate ale craiovenilor din zonă, dar nu numai.
Cei care vizitează frigoriferul au asigurată parcarea în spatii special amenajate în incinta centrului comercial, putând să-și facă în siguranță cumpărăturile.

Frigorifer la standarde europene, preţuri accesibile

Datorită lucrărilor de modernizare la noul Frigorifer La Papanu producătorii locali îşi vor întâmpina clienţii într-un decor nou.
„Este un proiect realizat la standarde europene. Am vrut să oferim o alternativă la vechiul Frigorifer, cu condiţii moderne. Este un spaţiu curat, spațios, igienizat, respectăm toate regulile DSV, DSP, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Valoarea investiţiei se ridică la câteva milioane de euro și este o investiție realizată cu capital autohton”, menționează reprezentanții La Papanu, care transmit că în decurs de maxim o lună va fi gata şi spaţiul de legume şi fructe.

În această perioadă, fiecare persoană este mai responsabilă atât pentru sănătatea sa, cât şi a familiei şi a celor din jur. Frigoriferul La Papanu a implementat un set de măsuri care asigură normele de siguranţă şi distanţare socială în conformitate cu reglementările autorităţilor. Accesul în centrul comercial este permis doar clienţilor care poartă mască de protecţie, măsură obligatorie şi pentru întreg personalul.

Programul noului Frigorifer La Papanu este de luni până vineri, între orele 8:00-18:00 și sâmbăta, între orele 8:00 – 14:00.
Mai multe detalii despre ofertele frigoriferului găsiți pe pagina de facebook: Frigorifer La Papanu Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS