16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeDurerile de spate, tratate prin kinetoterapie

Durerile de spate, tratate prin kinetoterapie

Durerile de spate se numără printre cele mai frecvente dureri cu care ne confruntăm de-a lungul vieţii.
Unele studii indică faptul că 80% din persoanele de peste 20 de ani au acuzat măcar o dată o astfel de problemă.

Explicatia este foarte simplă, spune Radu Buleandră, kinetoterapeut la Cabinetul medical de kinetoterapie şi masaj Sanoactiv RB Craiova: „Anatomia noastră nu este concepută pentru stilul de viaţă pe care îl ducem. Încă de la o vârstă foarte fragedă, petrecem mult timp într-o poziţie de şezând prelungit. Fie că vorbim de banca de la şcoală, la birou sau pe scaunul din maşină. Avem un stil de viaţă preponderent sedentar, iar acest lucru se reflectă în sănătatea noastră”.

Specialistul de la Sanoactiv atrage atenţia că astfel de probleme se pot manifesta, la început , doar ca un mic disconfort. Însă netratate, ele se accentuează şi pot degenera. Se poate ajunge chiar la hernii de disc, care necesită operaţie. De aceea, este necesar să le acordăm atenţia cuvenită la timp. „Trebuie să prevenim şi să rezolvăm această problemă cât mai repede şi eficient. Soluţia ideală o constituie mişcarea”, spune kinetoterapeutul. „Kinetoterapia, mai ales în combinaţie cu masajul, oferă rezultate excelente în prevenirea, ameliorarea şi chiar tratarea completă a durerilor de spate”.

Cabinetul Sanoactiv RB deţine toate echipamentele necesare pentru a preveni şi a trata durerile de spate. „Specialiştii noştri vă aşteaptă să rezolvaţi împreună această problemă”, transmite Radu Buleandră, care îi încurajează pe craioveni să nu neglijeze afecţiunile care pot fi tratate din timp.

Cabinetul poate fi găsit pe strada Nicolae Titulescu nr. 49, bl. 9, parter, între Complexul comercial “Groapă” şi Casa Tineretului. Puteți lua legătura cu echipa Sanoactiv RB şi la numărul de telefon 0733 545 344.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS