14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeȘedință gratuită de kinetoterapie pentru craioveni

Ședință gratuită de kinetoterapie pentru craioveni

Vă simțiți obosiți? Prea repede, prea des? După un efort aparent minor trebuie să vă opriți ca să vă recăpătați suflul? Atrofia musculară poate fi problema cu care vă confruntați, precizează kinetoterapeutul Radu Buleandră, de la cabinetul de kinetoterapie și masaj Sanoactiv RB.

Atrofia musculară poate fi o manifestare comună după două luni de stat în casă, cum s-a întâmplat în
perioada stării de urgență. În plus, este adesea asociată cu un stil de viață preponderent sedentar.

Cum remediem problema atrofiei musculare?

Atrofia musculară reprezintă pierderea masei musculare, de cele mai multe ori din cauza inactivității, a sedentarismului și a lipsei exercițiilor fizice. Din fericire, situatia este reversibilă, spune specialistul de la Sanoactiv RB.

Dacă vreţi să vă recăpătați forma fizică, trebuie să ştiţi că specialiștii de la Cabinetul de kinetoterapie si masaj SANOACTIV RB le propun craiovenilor să încerce o primă ședință gratuită de kinetoterapie. În cadrul acesteia, un kinetoterapeut va concepe un program adaptat nevoilor individuale de creștere a masei musculare și de îmbunătățire a tonusului muscular.

„Este primul pas pentru a vă simţi mai bine, pentru a vă desfăşura normal activitățile zilnice şi a vă bucura de hobby-urile dumneavoastră fără să obosiți excesiv”, menționează cei de la Sanoactiv RB.

Cabinetul poate fi găsit pe strada Nicolae Titulescu nr. 49, bl. 9, parter, între Complexul comercial “Groapă” şi Casa Tineretului. Puteți lua legătura cu echipa Sanoactiv RB şi la numărul de telefon 0733 545 344.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS