20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeEstetic Boutique, spitalul craiovean autorizat pentru chirurgie plastică

Estetic Boutique, spitalul craiovean autorizat pentru chirurgie plastică

Din anul 2018, în Craiova a fost autorizat un spital specializat în chirurgie plastică, unde dezideratele unei reîntineriri reale devin realitate cu ajutorul unor medici competenţi. Estetic Boutique, iniţial un cabinet deschis în anul 2015 de medicul Gabriel Radu, a devenit spital acreditat în 2018, după ce doctorul a preluat Maternitatea Alpha Medical şi a autorizat-o ca unitate medicală cu dublă specialitate: obstetrică-ginecologie şi chirurgie plastică.

Dr. Gabriel Radu a decis să facă acest pas după ce a observat că cererea pentru operaţii estetice a devenit din ce în ce mai mare pe plan local. Apoi, în 2019, a luat decizia să se concentreze mai mult pe aceste intervenţii, care, spune medicul, au cunoscut o creştere de peste 100% anul trecut. Dr. Gabriel Radu prognozează că şi în 2020 va exista aceeaşi creştere considerabilă pe plan local.
“Cred că această creştere e datorată, într-o bună parte, şi medicilor implicaţi în partea de estetică, un teren neaccesat în Craiova până în urmă cu câţiva ani, cel puţin nu cu acest volum. Se făceau operaţii şi înainte, dar mult mai puţine. Apoi, tendinţa ascendentă a venit şi odată cu migrarea pacienţilor de la cabinetele de estetică facială, care au început să îşi dorească şi intervenţii”, explică managerul Estetic Boutique.

Viziunea Estetic Boutique: o abordare completă

Spitalul Estetic Boutique oferă proceduri medicale de estetică facială şi corporală.
În privinţa esteticii faciale, abordarea este una integrală: “Preferăm să tratăm faţa în întregime, nu doar pe zone. Pacienţii mei sunt familiari cu această idee de lucru. Sunt pacienţi ce au nevoie de o abordare completă, dar sigur că există şi paciente tinere care doresc puţin volum la buze şi nici nu e cazul de mai mult. În schimb, sunt pacienţi la peste 50 sau 60 de ani – care nu sunt rari deloc – care au nevoie de mai multe intervenţii, pentru cearcăne, pomeţi, şanţuri nasolabiale, contur mandibular. În cazul acestora, se reface volumul la nivelul întregii feţe cu acidul hialuronic, se îndepărtează ridurile cu ajutorul toxinei botulinice şi aşa mai departe”, explică dr. Radu.

Colaborare între medicii celor două specialităţi

Cele mai solicitate operaţii care se realizează în spitalul Estetic Boutique sunt implanturile mamare, dar şi ridicările şi mastopexiile (liftingul mamar), fie înainte, fie după apariţia unui copil. De asemenea, abdominoplastia este frecvent solicitată de paciente după o naştere. În trend sunt şi injectările în fese cu un gel special pentru mărirea volumului.

“Nu suntem o clinică sau un salon, suntem un spital autorizat. Sunt puţine spitale autorizate pe această ramură a chirurgiei plastice”, spune managerul Estetic Boutique.
Acesta insistă pe avantajele abordării comune a pacienţilor de echipa de ginecologi şi echipa de chirurgie plastică. “Este o abordare întâlnită frecvent în clinicile din Europa de Vest. Sunt multe operaţii realizate cu această echipă mixtă”.

Estetic Boutique are toate dotările necesare funcţionării în regim de spitalizare continuă. “Nu avem şi nu credem în aparate minune care să facă totul şi să ofere soluţia completă pentru un pacient. Ele sunt doar unelte complementare. Sunt utile, dar sunt limitate”, mai spune dr. Gabriel Radu.

Estetic Boutique se află în Craiova, pe strada Petru Rareş, nr. 15.

Telefon: 0742 040 483

Facebook: Estetic Boutique

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS