21 C
Craiova
luni, 13 iulie, 2020
Știri de ultima oră Advertoriale 19 ani sărbătoriţi cu promoţii săptămânale de UNIC Imobiliare

19 ani sărbătoriţi cu promoţii săptămânale de UNIC Imobiliare

Anul acesta, în luna decembrie, compania UNIC Imobiliare va împlini 19 ani de existenţă. 19 ani de creştere, de construire a unui brand de încredere, cărămidă cu cărămidă. Şi pentru că echipa nu uită niciodată că în spatele evoluţiei acestei companii se află şi clienţii, în acest an UNIC a hotărât să ofere cadourile de Crăciun încă de acum, printr-o campanie promoţională care li se adresează potenţialilor cumpărători.

„Pentru că le suntem recunoscători clienţilor noştri, datorită cărora existăm şi, mai mult, existăm de aproape două decenii, ne-am gândit la o campanie promoţională demarată chiar în această vară. Ne-am gândit să începem să dăm cadourile de Crăciun mai devreme”, transmite Nicu Răduţ, managerul companiei care oferă servicii imobiliare.

„Ca un mic gest de gratitudine, în fiecare săptămână vom selecta câte două oferte pe care le intermediem spre vânzare. Dacă în perioada în care acestea sunt active se găseşte cumpărător, acesta nu mai plăteşte comision”, precizează Nicu Răduţ.

Promoţie până în luna decembrie

Promoţia este valabilă din această lună până pe 10 decembrie, iar anunţurile care fac parte din campanie vor fi semnalate pe internet, spre informarea potenţialilor cumpărători.

„Este un gest simbolic de recunoştinţă pentru un nou client care intră în familia UNIC”, transmite echipa, care le recomandă celor interesaţi de achiziţia unei locuinţe să urmărească anunţurile cu atenţie, pentru că ofertele vor fi înnoite săptămânal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Primul cadru medical din Sibiu decedat din cauza COVID-19

Spitalul Judeţean Sibiu a anunţaț decesul din...

ȘTIRI GdS

Primul cadru medical din Sibiu decedat din cauza COVID-19

Spitalul Judeţean Sibiu a anunţaț decesul din cauza noului coronavirus al primului cadru medical din judeţ: o asistentă medicală în vârstă de...

Ministrul Educației, despre cum va începe școala în septembrie

"Cel mai bun scenariu" pentru începerea noului an școlar va fi acela în care o parte a elevilor vor fi la școală,...
00:01:54

Focar de coronavirus la o fermă din nordul Angliei...

Cel puţin 72 de persoane din cele 220 angajate la fermă au fost depistate cu noul coronavirus şi au fost izolate, potrivit...

Dosar penal pentru o şoferiţă prinsă băută la volan

Dosar penal pentru o şoferiţă prinsă băută la volan.

Olt: 101 persoane sunt internate în spital cu COVID-19

Prefectura Olt a anunțat că, astăzi, în județ sunt 101 persoane sunt confirmate cu COVID-19 și internate în spital. Conform datelor...

Gigi Becali, atacuri penibile la adresa Ştiinţei. Vezi contra...

Gigi Becali şi-a vărsat frustrările la tv, unde a intervenit şi Mihai Rotaru, care l-a pus la punct