11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertoriale19 ani sărbătoriţi cu promoţii săptămânale de UNIC Imobiliare

19 ani sărbătoriţi cu promoţii săptămânale de UNIC Imobiliare

Anul acesta, în luna decembrie, compania UNIC Imobiliare va împlini 19 ani de existenţă. 19 ani de creştere, de construire a unui brand de încredere, cărămidă cu cărămidă. Şi pentru că echipa nu uită niciodată că în spatele evoluţiei acestei companii se află şi clienţii, în acest an UNIC a hotărât să ofere cadourile de Crăciun încă de acum, printr-o campanie promoţională care li se adresează potenţialilor cumpărători.

„Pentru că le suntem recunoscători clienţilor noştri, datorită cărora existăm şi, mai mult, existăm de aproape două decenii, ne-am gândit la o campanie promoţională demarată chiar în această vară. Ne-am gândit să începem să dăm cadourile de Crăciun mai devreme”, transmite Nicu Răduţ, managerul companiei care oferă servicii imobiliare.

„Ca un mic gest de gratitudine, în fiecare săptămână vom selecta câte două oferte pe care le intermediem spre vânzare. Dacă în perioada în care acestea sunt active se găseşte cumpărător, acesta nu mai plăteşte comision”, precizează Nicu Răduţ.

Promoţie până în luna decembrie

Promoţia este valabilă din această lună până pe 10 decembrie, iar anunţurile care fac parte din campanie vor fi semnalate pe internet, spre informarea potenţialilor cumpărători.

„Este un gest simbolic de recunoştinţă pentru un nou client care intră în familia UNIC”, transmite echipa, care le recomandă celor interesaţi de achiziţia unei locuinţe să urmărească anunţurile cu atenţie, pentru că ofertele vor fi înnoite săptămânal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS