10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeHuse de telefoane: câte feluri sunt și care sunt avantajele acestora?

Huse de telefoane: câte feluri sunt și care sunt avantajele acestora?

Aproape 100% din utilizatorii de telefoane mobile folosesc huse pentru smartphone-urile lor la un moment dat. Design-ul telefoanelor din ziua de azi face ca utilizarea unei huse să fie o necesitate, pentru a evita deteriorarea lor.

Există diferite tipuri de huse telefoane, care se adaptează fiecărui utilizator în parte.

Cumpărarea unei huse este printre primii pași pe care-i facem atunci când ne cumpărăm un nou telefon mobil. Lucru absolut de înțeles, dat fiind că ne gândim cu toții că merită protejată noua investiție pe care tocmai am făcut-o.

Din fericire, dacă piața telefoanelor mobile ne oferă o mare varietate de device-uri pe gustul fiecăruia, cea a huselor pentru telefoane este și mai plină de opțiuni. Pentru fiecare model anume de telefon există zeci, dacă nu sute de variante de huse telefon din diferite materiale, cu diferite aspecte și cu diferite proprietăți.

Husele de rășină transparente sunt printre cele mai frecvente alegeri ale celor care nu vor să ascundă design-ul telefonului. La ce mai contează că producătorii de telefoane mobile investesc enorm în design-ul aparatelor lor, dacă îl ascundem imediat ce-l cumpărăm? Nu e de mirare, așadar, că acestea sunt printre cele mai comune huse de telefon în rândurile utilizatorilor.

Acestea au avantajul de a fi foarte ieftine, iar de multe ori producătorii de telefoane mobile le oferă gratuit odată cu cumpărarea terminalului. Acestea sunt ideale pentru cei care, așa cum am zis, vor să nu afecteze prea mult design-ul telefonului cu carcase colorate care să-l acopere. Acestea protejează telefonul de zgârieturi în timpul transportului sau utilizării, dar rezistența sa la impact puternic este aproape nulă. În plus, husele transparente se înegresc la culoare odată cu trecerea timpului. Husele tip bumper sunt acelea care arată ca niște rame și care protejează doar marginile telefonului movil, nu și spatele acestuia. Acestea pot fi din silicon, plastic sau chiar aluminiu. Și acestea au avantajul că sunt destul de ieftine, sunt ușor de găsit pentru orice tip de telefon și nu schimbă radical aspectul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS