17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeȚinute perfecte pentru primăvara 2020

Ținute perfecte pentru primăvara 2020

Ne bucurăm de fiecare dată când e din nou primăvară, dar e întotdeauna dificil să alegi ținutele perfecte atât pentru temperature de dimineață cât și pentru cele din timpul zilei. Într-un moment al zilei e nevoie de suprapuneri și chiar puțînă căldură în mașînă, în următoarea ai senzația că vara mai face o vizită surpriză.

În majoritatea zilelor de primăvară vremea este foarte schimbătoare, ceea ce înseamnă că este suficient de rece pentru un garderoba de vara, dar nu suficient de rece pentru hainele de iarnă. Deci, ce purtăm?

Costumul, reinterpretat

Pentru o ținută casual – sport poți oricând alege costumul cu croiala ușor masculină, purtat cu un tricou alb simplu și un model colorat de teniși sau pantofi sport. Posibilitățile de accesorizare sunt nenumărate.

Pantofii sport sunt nelipsiți din garderoba oricărei fashionista, iar sezonul acesta poți alege dintre numeroase modele chic & stylish din colecția New Balance, toate la prețuri accesibile.

Color block de primăvară

Culorile puternice alături de nuanțe și nude – asta este combinăția sezonului de primăvară, ceea ce înseamnă că ai libertatea de a purta accesorii îndrăznețe cu ținute inocente. În zilele mai calde, poartă o rochie mini cu fustă plisată, botine și o geantă din piele lăcuită.

Rochia satinată

Rochia slip din satin ușor metalizat devine piesă de zi perfectă, purtată cu încălțăminte sport sau ghete cu șireturi, un cardigan tricotat și un rucsac în nuanțe pastel. Cel mai practic accesoriu al primăverii este în continuare un rucsac – nu doar pentru cei care se întorc la școală!

Suprapuneri de sezon

Poartă tricoul tău alb, preferat, sub o rochie drăguță de vara, împreună cu o jachetă din denim și piele, pentru a da o notă îndrăzneață outfit-ului. Perfect pentru ieșirile în timpul zilei! Știai că denimul în nuanțe deschise este pus cel mai bine în valoare de imprimeurile grafice și texturile mătăsoase? Încearcă! Ne vei mulțumi mai târziu.

Tricotaje subțiri

Nu subestima farmecul unui pulover de primăvară, cu guler înalt și răsucit, mai ales în combinăție cu o o fustă plisată ce va da o notă super feminină și sofisticată ținutei tale! Poartă fustă sau rochia ta preferată, din mătase imprimată, cu un pulover alb și botine. Pentru o apariție de impact, alege un imprimeu extravagant.

Cămașă albă

Pentru un look compus cu grijă, care emană atât prospețime dar este și potrivit unei zile la birou, combină cămașă albă cu elemente gri. Pot fi un pulover, sandale cu toc înalt și o geantă cu franjuri. Rămâne doar să echilibrezi totul adăugând un detaliu strălucitor (acest ceas va fi perfect), și păstrează notă de relaxare cu o pereche de pantaloni chino sau blugi indigo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS