10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeFă-ţi planul de vacanţă la Târgul de Turism al Olteniei

Fă-ţi planul de vacanţă la Târgul de Turism al Olteniei

Târgul de Turism al Olteniei, cel mai mare eveniment dedicat turismului din regiune, debutează astăzi, la Centrul Multifuncţional Craiova. Până duminică, 8 martie, Centrul Multifuncţional se va transforma într-un spaţiu al destinaţiilor de vis.

Devenit deja o tradiţie,- Targul de Turism al Olteniei se adresează persoanelor în căutare de vacanţe în noi destinaţii, pe care să le rezerve la cele mai avantajoase preţuri.

Un avantaj important pentru public este faptul că târgul aduce împreună agenţiile de turism, astfel că într-o singură zi, în acelaşi loc, pot fi analizate mai multe posibilităţi de călătorie pentru acest an.

Şi-au anunţat intenţia de a participa la eveniment peste 80 de firme expozante şi peste 600 de firme vizitatoare din domeniile: turism, hoteluri şi pensiuni, restaurante, baruri şi cafenele, firme de catering, companii de transport auto şi feroviar, companii aeriene, asociaţii de turism sau companii de asigurări.

Pachete avantajoase pentru vacanţă

Agenţiile de turism prezente prezente la târg în acest weekend îi aşteaptă pe vizitatori să îşi contureze vacanța completă: pachete cu avion sau autocar, circuite turistice, croaziere, pachete pentru seniori si cazări în toată lumea!

Pe toata durata târgului, mai multe agenţii de turism îşi vor întâmpina vizitatorii cu reduceri Early Booking de până la 35 %, atât pentru destinaţii in străinătate, cât şi pentru destinaţii interne.

Nu vor lipsi tombole cu premii, prezentãri de locatii hoteliere noi deschise, degustãri specifice anumitor zone turistice, momente artistice care sã trezeascã interesul pentru anumite destinaţii.

Horeca Expo Oltenia, simultan cu Târgul de Turism

În paralel Târgul de Turism al Olteniei se va desfăşura şi Horeca Expo Oltenia, târg dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite pentru hoteluri, restaurante şi baruri.

De la eveniment nu vor lipsi cooking show-uri organizate de chef Ciprian Nicolescu, însoţite de pairing-uri oferite de cunoscutul somelier Sergiu Nedelea.

Târgul de Turism al Olteniei este deschis între 10:00 şi 18:00, în toate cele trei zile (6- 8 Martie2020), iar intrarea este gratuită!

Program Târg:

Vineri: 10.00 – 18.00

Sâmbătă: 10.00 – 18.00

Duminică: 10.00 – 18.00.

Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26

Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiţi pe:

www.targdeturismoltenia.ro şi www.horecaexpooltenia.ro.

Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca EXPO Oltenia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS