20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialePrompt Traduceri Craiova, traduceri legalizate în toate limbile

Prompt Traduceri Craiova, traduceri legalizate în toate limbile

Deschis în luna august 2019, pe strada A.I. Cuza, nr. 44, biroul Prompt Traduceri Craiova oferă traduceri rapide şi de acurateţe în toate limbile, realizate de experți în domeniu, precum și apostile şi interpretariat.

Dragostea pentru cuvinte și pasiunea pentru comunicarea dincolo de graniţele unei limbi materne a îndrumat echipa de traducători din cadrul biroului Prompt Traduceri pe acest drum profesional presărat cu multe satisfacții și mulțumiri. Orice traducere este o provocare ce contribuie la satisfacţia oferită de munca în acest domeniu, spun traducătorii autorizaţi de la Prompt Traduceri, cu o carieră consolidată deja de ani buni de experienţă.

Traduceri în toate limbile

Prompt Traduceri oferă traduceri în toate limbile, prin colaborări cu profesionişti cu o vastă experiență. „Acoperim orice solicitare şi încercăm să facem în așa fel încât clientul să plece mulţumit. De asemenea, îi acordăm ajutor și în ceea ce privește serviciul de legalizare la notar. Îi facilităm accesul la profesioniştii de care mai are nevoie pentru un dosar de echivalare a studiilor, de exemplu. Îi stăm la dispoziţie în cazul în care mai are nevoie de informaţii suplimentare. Pentru noi, contează ca oamenii care ne calcă pragul să plece cu soluţii pentru tot ce au nevoie. Iar asta le oferă şi lor încredere, care se întoarce spre noi prin recomandări“, spune una dintre traducătoarele biroului Prompt, cu experienţă solidă în limba italiană.

Un traducător autorizat, adaugă aceasta, trebuie să aibă un ataşament pentru unele valori precum punctualitatea, seriozitatea, profesionalismul şi corectitudinea pe toate planurile.

Numele biroului de traduceri nu este deloc ales întâmplător. Traducerile sunt realizate cât de repede posibil. „Am avut situaţii urgente, când am predat o traducere într-un timp extraordinar de scurt“, spune echipa. Serviciile oferite sunt de o calitate ireproşabilă, iar clientul are garanţia unei confidenţialităţi totale.

Detalii de contact

Programul Prompt Traduceri este 8.00-18.00, de luni până vineri, dar clienţii pot contacta biroul și în afara orelor de program la numerele de telefon afișate pe site-ul www.craiovatraduceri.ro

Prompt Traduceri
str. A.I. Cuza, nr. 44, bloc 8D parter (lângă magazinul SUMA)
Email: [email protected]
[email protected]
Telefon: 0770.512.243; 0770.519.982

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS