15.5 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Succes de trei puncte la Dej! SCMU Craiova și-a îndeplinit misiunea

Volei (m) / Succes de trei puncte la Dej! SCMU Craiova și-a îndeplinit misiunea

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a câștigat cu scorul de 3-1 (16-25, 25-7, 25-14, 25-19) meciul disputat în deplasare, la Dej, cu Unirea, din cadrul etapei cu numărul 21 din Divizia A1. Acest succes încă le menține alb-albaștrilor mici speranțe la locul al patrulea, dar cu condiția ca Dinamo să nu obțină niciun punct din duelul cu Timișoara, din ultima rundă.

Disputa de la Dej a început cum nu se putea mai rău pentru elevii lui Dănuț Pascu. Aceștia nu s-au regăsit în niciun moment pe parcursul primului act, pe care l-au și cedat la 16. În setul secund a urmat revenirea. SCMU Craiova și-a intrat în ritm, a jucat inteligent, iar scorul pe tabelă a devenit egal, 1-1 (25-7).

Pe un fuleu de energie și încredere, craiovenii au pornit mai bine și în actul al treilea. Treptat, scorul pe tabelă creștea în dreptul echipei lui Pascu, iar setul a fost adjudecat fără probleme, scor 25-14. În al patrulea parțial au fost, totuși, câteva emoții. Gazdele au dat mici semne de revenire și au condus până la jumătatea actului. Din acel moment, craiovenii și-au demonstrat valoarea și au închis meciul la 19.

În urma acestui succes, alb-albaștrii au ajuns la 40 de puncte în clasament și se mențin pe poziția a cincea. În ultima etapă, SCMU Craiova va da piept în propriul fief cu Rapid, a doua clasată în Divizia A1.

Citește și: Handbal (f) / SCMU Craiova, victorioasă în fața „lanternei roșii“ din Liga Florilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS