13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Acu-i acum! Steaua - SCMU Craiova, duel echilibrat și important în capitală

Volei (m) / Acu-i acum! Steaua – SCMU Craiova, duel echilibrat și important în capitală

Voleibaliştii de la SCMU Craiova au parte de un duel extrem de important sâmbătă, în capitală. Alb-albaștrii vor juca împotriva Stelei Bucureşti, de la ora 18.00, iar cele trei puncte sunt vitale pentru accederea în primele patru poziţii din clasament. Partida va conta pentru etapa a 20-a din Divizia A1.

Tehnicianul Dănuţ Pascu a oferit câteva cuvinte pentru pagina de facebook a clubului oltean şi a prefaţat duelul de sâmbătă. Acesta este conştient de importanţa celor trei puncte, dar şi de faptul că adversarii nu se vor da la o parte în niciun moment.

„Este un meci important pentru configurația clasamentului. Noi avem 4 puncte avans față de Steaua și ne-am pregătit bine pentru acest duel. Sper într-un joc bun și o mobilizare bună, așa că mergem să ne luptăm la Steaua și eu spun că partida va fi deschisă oricărui rezultat. Steaua vine rănită după înfrângerea de la Baia Mare, scor 3-1. Noi venim după victoria cu Constanța, un succes frumos și muncit”, a declarat Dănuţ Pascu, antrenorul Craiovei.

Citeşte şi: Handbal (f) / Adio şi locul 5! De la înfrângeri consecutive, SCMU Craiova a ajuns să se facă de râs

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS