22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Munca se răsplătește! Victorie meritorie pentru SCMU Craiova în fața Constanței

Volei (m) / Munca se răsplătește! Victorie meritorie pentru SCMU Craiova în fața Constanței

Voleibaliștii de la SCMU Craiova au avut parte de un meci la îndemână, sâmbătă după masă, în Sala Polivalentă, împotriva formației CSM Constanța. Cu multă muncă și dorință de victorie, alb-albaștrii s-au impus clar cu scorul de 3-0 (25-16, 25-18, 25-20) și astfel au pus capăt seriei nefaste din ultimele runde. Partida a contat pentru etapa a 19-a din Divizia A1.

Chiar dacă oaspeții au venit cu un moral bun în Bănie, asta după ce au obținut două victorii consecutive extrem de importante, craiovenii nu s-au lăsat deloc intimidați. Au pornit bine încă din primul set și au menținut ritmul până la final. Constanța parcă nici nu a existat în joc în primele două seturi, pe care le-a pierdut la 16, respectiv 18. De această dată, alb-albaștrii nu s-au mai culcat pe o ureche la scorul de 2-0 și au închis partida cu un set trei câștigat la 20.

SCMU Craiova: Stöhr 19 puncte, Ćuk 8, Hernandez 8, Călin 6, Paez 7, Ćulafić 9 – Diaconescu (L). A mai intrat: Jimenez 2.

În urma acestui succes, SCMU Craiova a rămas pe locul al 4-lea, cu 36 de puncte, dar poate fi devansată de Dinamo, dacă se impune în restanța de la Cluj. În etapa viitoare, craiovenii se vor deplasa la București, pentru duelul decisiv cu Steaua pentru accederea în top 4.

Citește și: Handbal (f) / Florentin Pera a anunțat lotul care va ataca Croația, în preliminariile CE

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS