12.8 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / SCMU Craiova a „scârțâit“ cu Timișoara, dar a luat punctele

Volei (m) / SCMU Craiova a „scârțâit“ cu Timișoara, dar a luat punctele

Voleibaliștii de la SCMU Craiova păreau să aibă parte de o misiune facilă sâmbătă după masă, în Sala Ion Constantinescu din Bănie, dar nu a fost deloc așa. Formația pregătită de Dan Pascu a trecut în patru seturi de Timișoara, scor 3-1 (25-11, 15-25, 25-13, 25-12), penultima clasată în Divizia A1 și astfel și-a recăpătat poziția a 5-a în clasament. Partida a contat pentru etapa a 13-a.

Meciul din Craiova putem spune că a avut istoric, pentru că echipa vizitatoare, în premieră după mult timp, a câștigat un set. Diferența de valoare dintre cele două combatante s-a putut observa cu ochiul liber după fiecare punct jucat, dar Craiova a evoluat cu frâna de mână trasă. Timișoara, fără a emite vreo pretenție, a venit în Oltenia cu gândul că poate obține ceva, iar setul câștigat se poate spune că a fost pe merit. De partea cealaltă, alb-albaștrii au dominat ostilitățile în celelalte trei parțiale, fără a forța cu adevărat în vreun moment al jocului. Victoria era pe cât de importantă, pe atât de obligatorie pentru SCMU, care țintește și în acest sezon locurile de play-off.

SCMU Craiova: Jimenez 5 puncte, Stöhr 8 , Ćuk 16 , Hernandez 16 , Călin 5, Paez 5, Ćulafić 15 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Ocunschi 1, Capotă.

Cu acest succes, Craiova a urcat pe locul cinci, cu 25 de puncte și se pregătește acum de o deplasare lungă la Baia Mare, la mijlocul săptămânii viitoare. De partea cealaltă, Timișoara va reveni în propria „casă“ pentru partida cu Unirea Dej.

Citește și: România, în genunchi la AO! Victor Cornea, eliminat și el în turul 2 al probei de dublu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS