25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Se reia Divizia A1 şi pentru SCMU Craiova! Duel încins sub Tâmpa

Volei (m) / Se reia Divizia A1 şi pentru SCMU Craiova! Duel încins sub Tâmpa

Voleibaliştii de la SCMU Craiova revin în Divizia A1 în acest an cu un meci mai mult decât complicat. Formaţia pregătită de Dan Pascu se deplasează la Braşov, pentru meciul cu Corona, liderul la zi din campionatul românesc. Partida este programată marţi, la ora 19.00 şi va conta pentru etapa a 12-a din LNBM.

SCMU a încheiat anul pe locul al 5-lea, cu 21 de puncte, iar startul meciurilor oficiale i-a prins cu un moral destul de bun pe alb-albaştri. Marţi, în ultimul meci al rundei cu numărul 12, oltenii au în plan să dea lovitura pe terenul Coronei Braşov şi să le producă al doilea eşec din actualul sezon. De menţionat că formaţia de sub Tâmpa a pierdut un singur meci din cele 11 disputate până în prezent, chiar pe terenul Craiovei, în tur, scor 3-2.

Cu o victorie la Braşov, indiferent de scor, craiovenii vor reveni pe poziţia a 5-a, cea pe care le-a „furat-o“ Steaua în această rundă. De partea cealaltă, Corona lui Laurenţiu Lică se poate desprinde în fruntea clasamentului dacă trece de SCMU.

Citeşte şi: Handbal (m) / România a rezistat doar 15 minute cu Spania! Tricolorii, eliminaţi de la EURO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS