22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / SCMU Craiova, eliminată de Rapid din Cupa României

Volei (m) / SCMU Craiova, eliminată de Rapid din Cupa României

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a fost învinsă de formația Rapid București și în manşa a doua din faza sferturilor de finală ale Cupei României., scor 3-0 (25-21, 25-23, 25-16) şi astfel a părăsit Cupa României încă din primele faze ale competiţiei. În tur, în Bănie, bucureştenii se impuseseră cu acelaşi scor.

Misiunea alb-albaştrilor pentru această întâlnire era aproape imposibilă. Deținătoarea trofeului avea nevoie, pentru a se califica în Final 4 Cupei României, de o victorie cu 3-0, după care trebuia să câștige și „setul de aur”, care se joacă până la 15. Nu s-a întâmplat acest lucru, pentru că Rapid a câştigat la 21 primul set, iar apoi totul a devenit un meci „amical“ între cele două formaţii. Craiova nu s-a lăsat, totuşi, pe tânjeală şi a evoluat la un nivel decent şi în seturile doi şi trei, pe care le-au cedat, în cele din urmă, la 23, respectiv 16.

SCMU Craiova: Stöhr 9 puncte, Cuk 3, Hernandez 1, Călin 6, Tarța 5, Paez 2 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Jimenez 8, Ocunschi 4 puncte, Capotă 2, Krstic 6 – Purcaru (L).

Pentru gruparea craioveană urmează meciul cu Steaua București din campionat. Partida contra grupării din capitală va conta pentru etapa cu numărul 10 din cadrul Diviziei A1 şi se va disputa în Sala „Ion Constantinescu“ din Bănie, sâmbătă, de la ora 18.00.

Citeşte şi: Cupa României | CCA a anunţat brigada meciului FCU Craiova – FCSB

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS