20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Aşa da! SCMU Craiova, victorie de trei puncte pe terenul Constanţei

Volei (m) / Aşa da! SCMU Craiova, victorie de trei puncte pe terenul Constanţei

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a obţinut o victorie importantă în Divizia A1, după două runde de „secetă“. Formaţia pregătită de Dănuţ Pascu s-a impus cu scorul de 3-1 (25-17, 25-20, 18-25, 25-16) în deplasarea de la Constanţa şi astfel a ajuns la cota 15 în clasamentul naţional. Partida a contat pentru etapa a 8-a.

Gruparea din Bănie s-a deplasat la „malul mării“ cu un moral excelent, asta după ce la mijlocul săptămânii trecute au obţinut o calificare frumoasă în optimile de finală ale CEV Cup. Acum, în campionat, alb-albaştrii au rămas conectaţi la joc pe întreg parcursul lui şi au bifat cea de-a cincea victorie stagională.

SCMU Craiova: Stöhr 14 puncte, Cuk 12, Hernandez 17, Călin 11, Paez 5. Krstic 5 – Diaconescu (L). A mai intrat: Tarța 6 puncte.

Odată cu acest succes, SCMU a stâns 15 puncte, dar rămâne pe poziţia a şasea în clasament, la doar o lungime de Rapid şi două de Steaua.

Pentru craioveni va urma primul duel din optimile CEV Cup, cu polonezii de la Zawiercie. Meciul tur se dispută în Polonia, în data de 13 decembrie.

Citeşte şi: Handbal (f) / Pera: „Sunt mândru de jucătoarele mele, au făcut un meci bun!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS