13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Greșeli multe, scor normal! SCMU Craiova, aproape eliminată din Cupă

Volei (m) / Greșeli multe, scor normal! SCMU Craiova, aproape eliminată din Cupă

Voleibaliștii de la SCMU Craiova nu s-au ridicat la nivel așteptărilor și al derbiului cu Rapid, din Cupa României și au dezamăgit miercuri seară, în fața propriilor spectatori. Formația din Bănie a cedat cu scorul de 3-0 (24-26, 20-25, 18-25) și astfel va avea o misiune aproape imposibilă în returul de la București.

Gruparea craioveană a fost în meci doar în primul set, când s-a luptat de la egal la egal cu adversarii. În cele din urmă, pe fondul unor erori nejustificabile, alb-albaștrii au pierdut actul, dar și moralul și încrederea pentru restul jocului. Rapidul a simțit perioada grea prin care trecea echipa lui Dănuț Pascu și a profitat din plin, câștigând puncte pe bandă rulantă în setul secund. S-a făcut 2-0 după 25-20, iar meciul părea ca și jucat.

Pe fondul unei mici presiuni a rezultatului de pe tabelă, SCMU Craiova a cedat definitiv lupta cu Rapid, iar în sfertul trei a pierdut fără doar și poate, scor 25-18.

SCMU Craiova: Jimenez 6 puncte, Stohr 8, Cuk 6, Călin 5, Finolli 1, Tarța 9 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Henrandez 6, Ocunschi, Paez 1, Krstic 4.

Pentru a continua în Cupa României, SCMU va avea o dublă misiune. În primul rând, alb-albaștrii sunt obligați să câștige tot cu 3-0 pe terenul Rapidului, în retur, iar apoi să se impună și în setul de aur.

Citește și: Spre performanţă şi fără bani mulţi! SCMU Craiova, în afara TOP-ului bugetelor în Liga Florilor!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS