14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / SCMU Craiova are meci tare în Sălaj. Pascu îşi doreşte victoria

Volei (m) / SCMU Craiova are meci tare în Sălaj. Pascu îşi doreşte victoria

Echipa masculină de volei SCMU Craiova va disputa luni, de la ora 16.00, un nou meci important din cadrul Diviziei A1. Gruparea din Bănie va avea o misiune complicată în fieful Zalăului, una dintre echipele cu pretenţii din acest sezon. Partida va conta pentru etapa a 4-a şi va fi transmis pe TVR 3.

SCMU are un start excelent de campionat, cu trei victorii în primele trei etape (3-2 cu Corona Braşov, 3-0 cu Timişoara şi 3-0 cu Baia Mare). Chiar şi în aceste condiţii, tehnicianul formaţiei oltene, Dănuţ Pascu, consideră că mai este nevoie de timp pentru ca echipa sa să arate aşa cum îşi doreşte. Totodată, acesta a şi anunţat înaintea duelului din Sălaj că nu se va putea baza pe un jucător important.

„Zalăul are o echipă mai bună decât anul trecut. Va fi un joc dificil, dar noi vom da totul pentru victorie. Vom avea o absență importantă la acest joc. Wilfrido Hernandez este la Jocurile Panamericane. Noi suntem obligați prin regulamentul internațional să îi lăsăm la echipele naționale. Echipa noastră a început să se mai lege, să capete omogenitate. Însă, totuşi suntem departe de ceea ce trebuie, dar lucrurile sunt spre bine. E greu de spus cine va fi în primele locuri la finalul sezonului, au trecut doar trei etape. Cert este că cele mai bune echipe se vor vedea în play-off, când duelurile vor fi de care pe care“, a declarat Dan Pascu.

Citeşte şi: Handbal (f) / Mare bucurie la Craiova! Tadici, dezgustat de jocul echipei sale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS