22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Dan Pascu: „O victorie extrem de grea şi de importantă cu Braşov“

Volei (m) / Dan Pascu: „O victorie extrem de grea şi de importantă cu Braşov“

SCMU Craiova a obţinut o primă victorie importantă în noul sezon al Diviziei A1 masculin, sâmbătă, împotriva nou-promovatei Corona Braşov. A fost 3-2 pentru trupa lui Dan Pascu, după un meci de două ore și 23 de minute.

La finele partidei, tehnicianul grupării alb-albastre, Dan Pascu, precum şi jucătorul Mihai Tarţa au vorbit, pe scurt, despre cele întâmplate la nivelul parchetului.

„A fost un meci extraordinar de greu, dar am anticipat acest lucru. Am ştiut că prima etapă este întotdeauna grea, de aceea ne-am luat măsuri de precauţie. Braşovul este o echipă grea, care arată bine şi care a fost bine organizată. Ei au forţat când a trebuit şi din acest motiv s-a ajuns la acest scor de 3-2, dar trebuie să apreciez devotamentul jucătorilor mei. Mă bucur de faptul că nu au cedat în ultimul set. A fost şi acea problemă cu accidentarea lui Wilfrido, care ne-a bulversat puţin şi care ne-a făcut să pierdem setul patru, dar băieţii s-au mobilizat pe final şi au obţinut o victorie extrem de grea şi de importantă“, a declarat Dan Pascu.

„A fost un meci dificil cu Braşov, dar ne aşteptam la asta. Mă bucur că am fost mai inspiraţi decât ei şi că am obţinut, într-un final, victoria. Clar că se putea mai mult, cu toţii ne doream o victorie de trei puncte, însă este bine şi aşa. Suntem la început, mai avem nevoie de timp până să putem spune că formăm o echipă omogenă. Creştem de la meci la meci împreună, ne dezvoltăm şi vor veni şi meciurile foarte bune“, a spus şi Mihai Tarţa.

Lică: „Nu voi uita niciodată ce înseamnă Craiova pentru mine!“

Laurențiu Lică și-a făcut un debut spectaculos ca antrenor, chiar în sala unde a cunoscut gloria ca și jucător. Lică a vorbit la finalul partidei despre emoția trăită în duelul inedit cu fosta sa echipă. Totodată, acesta s-a bucurat de punctul obţinut în Bănie.

„La Craiova nu se va câștiga ușor, iar faptul că noi, o echipă nou-promovată, am reușit să câștigăm un punct aici, îmi dă mari speranțe că echipa începe să se prezinte din ce în ce mai bine. A fost un meci nebun, cu emoții, cu revederi. Nu am cum să uit și nu voi uita niciodată ce înseamnă Craiova pentru mine. Mă bucur mult că băieții s-au dăruit, nu am ce să le reproșez, doar că suntem supărați că se putea mai mult în setul 5, dar și mulțumiți de punctul câștigat”, a punctat şi antrenorul Braşovului, Laurenţiu Lică.

Citeşte şi: Volei (m) / SCMU Craiova s-a chinuit rău ca să răpună Brașovul lui Lică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS