11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei / Când pasiunea şi talentul se îmbină! CSV Craiova, din nou campioană naţională

Volei / Când pasiunea şi talentul se îmbină! CSV Craiova, din nou campioană naţională

CSV Craiova a cucerit titlul de campioană la minivolei feminin, după ce a terminat neînvinsă turneul final organizat chiar în Bănie, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“. Formaţia din Bănie a avut prestaţii impecabile în propriul fief şi nu le-a acordat adversarilor nicio şansă. În marea finală, CSV Craiova a învins-o cu 3-0 şi pe Dinamo şi a fost încoronată, din nou, campioană naţională. 

Evoluţiile fetelor lui Radu Chifu au fost de pus în ramă, iar rezultatele pe măsură. CSV Craiova a debutat în competiţie într-o grupă cu LPS Brăila, Champions Sibiu şi Victoria Nădlac şi a obţinut trei victorii. A fost 3-1, 3-0, respectiv 3-0 pentru gruparea din Bănie, care a acces în semifinale de pe prima poziţie. În penultimul act, tinerele craiovence au dat peste Super Volei Oradea, pe care le-au spulberat în aceeaşi manieră, scor 3-0.

O finală pe măsură, atmosferă deosebită

Duminică, în marea finală a competiţiei, a fost spectacol total. S-au întâlnit CSV Craiova şi Dinamo, iar atmosfera din tribune a fost una pe măsură. Susţinute de fani, părinţi, prieteni, ambele echipe au luptat, dar Craiova s-a dovedit la final mult superioară. Formaţia lui Radu Chifu s-a impus neverosimil şi de această dată, tot cu 3-0 şi a fost încoronată „regina“ competiţiei şi a campionatului.

CSV Craiova: Ema Florea, Antonia Pupăză, Eva Ileana, Andra Trandafirescu, Rebeca Călin, Clara Mociofleacă, Rebeca Boangiu, Patricia Crăciun, Eva Vlăduțoiu, Casiana Mitran, Eva Badea, Iulia Cârpici, Giulia Ciulcu și Raisa Preda. Antrenori: Radu și Andreea Chifu.

Clasament final: 1. CSV Craiova, 2. Dinamo, 3. Victoria Nădlac, 4. Super Volei Oradea, 5. Champions Sibiu, 6. CSM București, 7. Skyline Iași, 8. LPS Brăila.

Citeşte şi: Baschet / UBT Cluj, din nou campioană în LNBM! Jucătorii au sărbătorit în râul Someş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS