18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei / SCMU Craiova, eşec cu Steaua în semifinalele Diviziei A1. Joi, meciul se mută în Bănie

Volei / SCMU Craiova, eşec cu Steaua în semifinalele Diviziei A1. Joi, meciul se mută în Bănie

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a pierdut, duminică după masă, primul duel cu Steaua din semifinalele Diviziei A1. A fost 3-1 (25-15, 25-20, 25-27, 25-19) pentru gruparea din capitală, care se va deplasa la mijlocul săptămânii viitoare în Bănie pentru cel de-al doilea joc direct.

Partida din Cupă nu a semănat deloc cu cea de astăzi, de la Steaua, cele două echipe având abordări diferite. Din păcate, câştig de cauză au avut bucureştenii, care au fost şi mai inspiraţi în momentele importante. De partea cealaltă, Craiovei i-a lipsit în acest joc serviciul, în timp ce defensiva nu s-a mişcat nici ea prea grozav. În primul set, oltenii nu au mişcat şi au fost surprinşi de avântul celor de la Steaua. A urmat un act secund ceva mai echilibrat, dar în care tot gazdele s-au impus spre final (25-20).

Un moment important s-a petrecut în setul trei, când alb-albaştrii au condus ostilităţile. Certaţi de pe bancă de Dan Pascu, Lică şi compania au început să joace la un nivel mult mai ridicat şi au reintrat în meci (27-25). Din păcate, în ciuda unui start bun de joc în cea de-a patra perioadă de joc, SCMU Craiova a cedat iniţiativa, iar Steaua a revenit. Serviciul slab a făcut ca bucureştenii să întoarcă soarta partidei şi să închidă primul joc cu scorul de 25-19.

Joi, de la ora 15.00, în Polivalenta din Bănie va avea loc meciul al doilea. În cazul victoriei Craiovei, meciul decisiv pentru accederea în finală se va disputa la Bucureşti.

Citeşte şi: Handbal / „U“ Craiova s-a distrat cu Poli şi se pregăteşte de super-duelul cu Suceava

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS