17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei / Reîncep emoţiile! SCMU Craiova debutează în semifinalele Diviziei A1 pe terenul Stelei

Volei / Reîncep emoţiile! SCMU Craiova debutează în semifinalele Diviziei A1 pe terenul Stelei

SCMU Craiova revine în prim plan în acest weekend cu un prim meci tare cu Steaua, din semifinalele Diviziei A1 la volei masculin. Meciul 1 al disputei se va disputa la Bucureşti, duminică, de la ora 15.00, pe TVR 3 şi va opune două dintre cele mai în formă echipe din campionat. Joi, 13 aprilie, va avea loc returul în Bănie. Jocul trei va avea loc doar dacă, la finele primelor două întâlniri, scorul va fi egal.

Steaua a părut în acest sezon cea mai puternică formaţie din Divizia A1, terminând pe locul întâi campionatul regular şi propunând multe partide spectaculoase. Momentul de împotmolire a venit, în schimb, în Cupa României, chiar în disputa cu SCMU Craiova Atunci, oltenii s-au impus cu 3-2 în semifinale, după care au câştigat şi trofeul. Astfel, se anunţă un duel mai mult decât interesant duminică, în capitală, între două rivale de-o viaţă în sportul românesc.

Pascu: „Va fi un duel greu pentru ambele echipe“

Antrenorul Craiovei, Dănuţ Pascu, este conştient de faptul că meciul cu Steaua de duminică nu va semăna cu cel din Cupă.

„Sunt conştient că această bucurie legată de câştigarea Cupei a trecut. Ne aşteaptă dueluri grele în campionat. Vor fi meciuri total diferite faţă de cele din Cupă. În niciun caz cu Steaua nu va mai fi niciun meci ca cel din Cupă. Ne aşteptăm să fie mai greu şi e normal. Mă pun în locul lor şi, după înfrângerea din Cupă, îşi vor lua toate măsurile de precauţie necesare. Nici noi nu suntem delăsători. Ne pregătim la fel de bine şi sigur va fi un duel greu pentru ambele echipe.

Suntem obişnuiţi să fim aici, de ani de zile luăm medalie şi nu ne surprinde să jucăm în semifinale. Totuşi, e un lucru deosebit că suntem aici, pentru că în această ediţie au fost echipe mai puternice şi lupta a fost mai strânsă. Consider că, după ultimele jocuri, când echipa se vede că a progresat, se poate întâmpla orice. Noi putem evolua la un nivel înalt, să punem probleme oricărui adversar. Avem o dorinţă de autodepăşire de neimaginat. S-a şi văzut asta în ultimele partide. Dacă înainte mai erau fluctuaţii în joc, de această dată ele sunt foarte mici şi cred că echipa a căpătat constanţă şi siguranţă“, a punctat Dan Pascu.

Citeşte şi: Handbal / Începe greul! CSU Suceava, adversarul Craiovei din sferturile Cupei României

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS