16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei / Gata cu petrecerea, urmează returul cu Rapid! SCMU vrea în Final Four

Volei / Gata cu petrecerea, urmează returul cu Rapid! SCMU vrea în Final Four

Voleibaliştii de la SCMU Craiova au avut parte de o ultimă săptămână de vis, câştigarea trofeului Cupei României fiind cea mai importantă reuşită din ultimii ani. Acum, după petrecerea de după şi întâlnirea cu fanii în Electroputere Mall, băieţii lui Dan Pascu se pregătesc de un nou meci tare, poate chiar la fel de important, cu Rapid. Sâmbătă, de la ora 17.00, la Bucureşti se va desfăşura meciul al doilea cu formaţia din giuleşti, din faza sferturilor de finală a Diviziei A1.

Reamintim că în primul joc, disputat în Bănie, SCMU s-a impus cu scorul de 3-2, iar în cazul unui alt succes în capitală, vor avea în buzunare biletul pentru semifinalele campionatului.

În cadrul evenimentului din Mall, tehnicianul Craiovei, Dan Pascu a mărturisit că nu are nicio emoţie privind atitudinea elevilor săi pentru jocurile care vor urma.

„Băieţíi vor fi montaţí pentru jocul cu Rapid. Am jucători experimentaţí, maturi, ştiu ce au de făcut. Pentru a intra în primele patru echipe, mai trebuie să câştigăm un joc cu Rapid. Apoi, dacă vom ajunge în semifinale, rămânem să luptăm pentru o medalie cât mai strălucitoare“, spunea Dan Pascu.

Citeşte şi: Baschet / SCMU Craiova a muncit cu CSM Constanța și a fost răsplătită cu două puncte

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS