17.8 C
Craiova
vineri, 2 iunie, 2023
Știri de ultima orăSportVoleiEmoții, voie bună și un trofeu mult râvnit! SCMU Craiova, întâlnire emoționantă cu fanii

Emoții, voie bună și un trofeu mult râvnit! SCMU Craiova, întâlnire emoționantă cu fanii

-

SCMU Craiova este noua câștigătoare a Cupei României la volei masculin, iar reușita de duminică este cu atât mai mare cu cât trofeul lipsea din vitrina clubului. Întreaga echipă, în frunte cu Dan Pascu și Laurențiu Lică a contribuit din plin la această reușită, iar acum cu toții se pot bucura și de un trofeu extrem de important.

Ca să poată împărtăși toate aceste sentimente și emoții și cu iubitorii de volei din Craiova, clubul din Bănie a organizat marți seară, în Electroputere Parc, un eveniment deosebit. Toți cei care au contribuit la triumful din Cupă au urcat pe o scenă montată în interiorul mall-ului și au fost aplaudați și ovaționați de o mulțime de oameni și copii, toți adunați special pentru a trăi aceste momente. La finalul evenimentului, voleibaliștii olteni au împărțit flyere, au oferit tututor celor prezenți autografe, bandane, dar și câteva tricouri speciale.

În video de mai sus puteți viziona, pe scurt, momentele frumoase și unice trăite atât de voleibaliști, cât și de suporteri, dar Totodată, două personaje importante care au contribuit decisiv la obținerea trofeului au oferit și un mic interviu și au vorbit despre ce urmează pentru echipă în perioada următoare.

Citește și: Baschet / SCMU Craiova primeşte replica Constanţei în Sala Polivalentă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Baraj Conference League | CFR Cluj – FCU Craiova...

FCU Craiova a ratat participarea în UEFA Conference League,...

ȘTIRI GdS