10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (f) / Voleibalistele Craiovei se întorc cu mâna goală din „Ștefan cel Mare“

Volei (f) / Voleibalistele Craiovei se întorc cu mâna goală din „Ștefan cel Mare“

Echipa feminină de volei a Craiovei nu a reușit prea multe în deplasarea de la Dinamo. Formația din Bănie a cedat cu scorul de 3-0 (25-16, 25-19, 26-24) disputa din „Ștefan cel Mare“, iar acum nu mai este la mâna ei în lupta pentru ultimul loc de play-off. Partida a contat pentru etapa a 21-a din Dvizia A1 feminin.

Cu excepția ultimului set, care a avut nevoie de prelungiri pentru a se stabili învingătoarea, SCMU Craiova nu a reușit să le facă față dinamovistelor. Dacă primul act a fost câștigat de gazde la 16, în cel de-al doilea au avut ceva mai mult de muncă, pentru că oltencele au avut mai multă inițiativă. Într-un final, Dinamo a fost echipa mai valoroasă și și-a adjudecat toate cele trei puncte puse în joc.

În urma acestui rezultat, SCMU Craiova mai poate spera la play-off doar dacă adversara directă, în speță FC Argeș, nu câștigă meciul cu Lugoj, de duminică. De asemenea, trupa lui Măcicășan este obligată să o învingă pe FC Argeș Pitești în ultima rundă a campionatului regular pentru a se clasa in extremis pe poziția a 8-a.

Citește și: Jaqueline Cristian scrie istorie! Românca va juca în marea finală de la Trnava

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS