16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / SCMU Craiova nu a punctat pe terenul campioanei Arcada

Volei (m) / SCMU Craiova nu a punctat pe terenul campioanei Arcada

Fără vreo presiune suplimentară privind accesul în play-off sau pierderea locului al 4-lea, SCMU Craiova s-a deplasat miercuri la Galaţi, pentru duelul cu Arcada, iar deznodământul nu a fost unul prea bun. Oltenii lui Dan Pascu au cedat fără drept de apel, scor 3-0 (25-19, 25-17, 25-20), dar nu şi-au încurcat în niciun fel planurile de final de sezon. Partida a contat pentru penultima etapă din campionatul regular.

Disputa de la Galaţi a avut o singură echipă în prim plan, cea gazdă, care a condus ostilităţile pe parchet până la finalul jocului. Alb-albaştrii s-au ţinut aproape cât au putut în fiecare act, dar gălăţenii s-au desprins de fiecare dată pe final şi şi-au adjudecat meciul.

SCMU Craiova: Viiber, Călin 6 puncte, Vinicius 5, Lică 11, Lupu 6, Kovacevic 6 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Teleleu, Hukikevic 1 și Cîrlogănescu 1.

Formația antrenată de Dănuț Pascu va juca în ultima etapă din prima fază a campionatului pe teren propriu cu CSU Știința București, sâmbătă, de la ora 18.00.

Citeşte şi: CSM Slatina, ghinion la tragerea sorţi din Cupă! Tg. Jiu are meci accesibil în sferturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS