17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / SCMU Craiova a condus Zalăul, dar a pierdut incredibil disputa din Bănie

Volei (m) / SCMU Craiova a condus Zalăul, dar a pierdut incredibil disputa din Bănie

SCMU Craiova și Zalău au oferit un meci de-a dreptul spectaculos duminică după masă, în sala Polivalentă din Bănie. Formația olteană a cedat cu scorul de 3-2 (26-24, 25-17, 23-25, 21-25, 13-15) la finele unui joc cu o desfășurare incredibilă. Chiar dacă au cedat în fața Zalăului, alb-albaștrii sunt aproape siguri de loc-ul al 4-lea în clasament înaintea startului play-off-ului.

Disputa din Bănie a avut un start mai mult decât grozav pentru gazde, care s-au distanțat rapid în primul set. Vizitatorii nu au avut replică până spre final, când au luat câteva puncte consecutive și au trimis actul în prelungiri. La 25-24, oltenii au luat un punct improtant și au trecut la conducere pe tabelă, 1-0. Jucătorii de la Zalău au părut afectați de pierderea setului și l-au cedat clar și pe al doilea, făcând ca misiunea trupei lui Pascu să fie mai ușoară. Doar că nu a fost deloc așa, alb-albaștrii relaxându-se și, pe baza unei oboseli fizice, oaspeții au revenit incredibil.

Mai întâi au intrat în meci după 25-23 în setul trei, pentru ca apoi să trimită jocul într-un decisiv (25-21). Craiova nu și-a revenit, gafele pe atacuri au continuat, iar cei de la Zalău au profitat la maximum. La final, gruparea din Sălaj s-a impus cu 15-13 și a reintrat în calculele pentru locul al 5-lea. De partea cealaltă, SCMU a luat un punct, a ajuns la cota 42 și rămâne liniștită pe poziția a 4-a în clasament, la cinci lungimi distanță de Rapid.

SCMU Craiova: Viiber 5 puncte, Călin 18, Vinicius 12, Lică 23, Lupu 10, Kovacevic 13 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Teleleu, Pereira 1, Huckicevic 1, Cîrlogănescu 1.

Pentru olteni va urma un duel pe teren străin cu Arcada Galați, în penultima etapă din sezonul regular.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS