17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Derbi între primele clasate în Divizia A1! Trupa lui Pascu dă peste rivala Dinamo

Volei (m) / Derbi între primele clasate în Divizia A1! Trupa lui Pascu dă peste rivala Dinamo

Echipa masculină de volei a Craiovei este faţă în faţă cu unul dintre cele mai tari meciuri din acest sezon. Formaţia olteană va juca sâmbătă, de la ora 17.30, pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti, în meciul ce opune primele două clasate din Divizia A1. Partida va conta pentru etapa a 7-a, iar învingătoarea se va instala confortabil în fruntea clasamentului.

SCMU Craiova a avut parte de un start excelent de sezon, iar acest lucru se vede şi în clasament. Trupa lui Pascu este prima în divizie, cu 18 puncte şi cu un singur eşec întregistrat până în prezent (2-3 la Steaua). De asemenea, gruparea din Bănie a evoluat recent şi în compania „gigantului“ Fenerbahce, în 16-imile CEV Cup, în faţă căruia a cedat în setul de aur.

De partea celalată, Dinamo se pare că şi anul acesta emite pretenţii serioase. Cu excepţia eşecului la limită de la Galaţi (2-3), bucureştenii au câştigat toate celelalte şase partide disputate până în prezent.

Reamintim că SCMU vine după un meci maraton la Bucureşti, cu Rapid, acolo unde s-a impus cu 3-2 după mai bine de trei ore de joc.

Citeşte şi: Volei (f) / E timpul unei victorii! SCMU Craiova primeşte vizita codaşei „U“ Cluj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS