20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (F) / Să strigăm calificare! România a bătut Ungaria şi e în semifinalele Golden League

Volei (F) / Să strigăm calificare! România a bătut Ungaria şi e în semifinalele Golden League

Naţionala feminină de volei a României a învins Ungaria cu scorul de 3-0 (25-20, 25-21, 25-13), miercuri, la Alexandria, succes care i-a adus câştigarea Grupei C din Golden League şi calificarea în semifinale. Tricolorele, care aveau nevoie de o victorie la orice scor, s-au impus după o oră şi 17 minute.

Anterior, la Alexandria, tricolorele au jucat tur-retur cu Ucraina, cu un bilanţ de o victorie şi o înfrângere (3-2 şi 1-3) şi au învins Ungaria în deplasare, cu 3-2.

România a ocupat primul loc, cu trei victorii (7 puncte), urmată de Ucraina, două victorii (8 puncte), şi Ungaria, o victorie (3 puncte). Primul criteriu de departajare este numărul victoriilor, iar apoi urmează cel al punctelor acumulate.

În acest an nu se mai organizează turneu Final Four, astfel că România va avea ca adversară în semifinale o altă câştigătoare de grupă. Meciurile din semifinale vor avea loc pe 16 iunie. Finala Golden League va avea loc în 19 iunie. Câştigătoarea Golden League va fi recompensată cu 125.000 euro.

Citeşte şi: Sorin Toacsen a ales cu inima SCM: „La Craiova, practic, se trăieşte pentru sport!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS