14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiTrupa lui Zlotea încearcă imposibilul cu Alba Blaj

Trupa lui Zlotea încearcă imposibilul cu Alba Blaj

Voleibalistele de la SCMU Craiova dispută sâmbătă, de la ora 15.00, în Polivalenta din Bănie, partida contra formaţiei Alba Blaj, din penultima rundă a campionatului regular din Divizia A1 feminin. Gruparea alb-albastră va lupta pentru a obţine măcar un punct din acest duel, lupta la 5-8 fiind, în continuare, deschisă până la ultimul joc disputat.

Antrenorul Lucian Zlotea este conştient de valoarea adversarului de sâmbătă, dar speră ca fetele sale să se ridice la nivelul partidei. De asemenea, acesta este convins că meciul cu Turda, din ultima etapă, va fi decisiv pentru accederea în 5-8.

„Avem meci cu una dintre cele mai puternice echipe din campionat. Alba Blaj a jucat constant şi în Europa, a luptat chiar în finale, anul acesta oprindu-se în semifinalele CEV Cup. Ştim cât de greu va fi, dar ne jucăm şansa. Dacă vom reuşi să luăm un punct, va fi un lus mare la moral şi ne şi ajută la calculele noastre. Va urma, apoi, o deplasare la Turda, unde trebuie să câştigăm pentru a mai avea şanse la 5-8 şi pentru a păstra diferenţa între noi şi ele. Suntem încărcaţi şi fizic şi psihic pe acest final de sezon regular, dar mai sunt două jocuri de unde vrem să luăm puncte, aşa că trebuie să ne concentrăm.

E posibil ca la ora meciului cu Turda, din ultima etapă, să se decidă cine merge în 5-8. Depinde şi ce se întâmplă în această etapă, în meciul lor cu Bacău. Cert este că noi trebuie să câştigăm în meciul direct de acolo pentru a nu sta cu emoţii în eventualitatea în care ne-am lupta la retrogradare“, a spus Zlotea.

Citeşte şi: Ghinion, dar ne jucăm şansa! SCMU Craiova dă peste Arcada în semifinalele Cupei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS