22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiMisiune îndeplinită! Voleibaliștii din Bănie au luat toate punctele la Dej

Misiune îndeplinită! Voleibaliștii din Bănie au luat toate punctele la Dej

Voleibaliștii de la SCMU Craiova și-au îndeplinit misiunea din deplasarea de la Unirea Dej. Formația alb-albastră a luat toate cele trei puncte dintr-un joc incomod, iar moralul crește de la meci la meci. La final, scorul a fost 3-1 (23-25, 25-15, 25-13, 25-11) în favoarea trupei lui Pascu, care a ajuns la cota 50 în clasamentul Diviziei A1.

Cei de la Unirea Dej i-au luat prin surprindere pe craioveni și au început tare meciul. Chiar dacă au început cu dezavantaj pe tabelă, Unirea a revenit în set și la 9-9 a preluat pentru prima dată conducerea. S-a mers, apoi, din aproape în aproape până la scorul de 17-17, când inspirația a fost de partea gazdelor. Aceștia au luat patru puncte consecutive și până la final au reușit să-și păstreze un avantaj suficient pentru a trece în față pe tabelă.

Din acel moment, totul s-a încheiat pentru gruparea din Dej, pentru că Dan Pascu și-a remontat sportivii și au început să apară și punctele. Treptat, alb-albaștrii și-au „sufocat“ adversarii cu atacurile puternice și sigure, iar revenirea în meci a fost inevitabilă. După două seturi câștigate fără doar și poate la 15, respectiv 13, formația din Bănie a închis orice discuție în actul al patrulea, pe care l-a luat și mai convingător, la 11.

În acest moment, SCMU Craiova se află pe locul al 3-lea în clasament, cu 50 de puncte și cu un singur meci rămas de disputat din campionatul regular. În ultima rundă, oltenii vor primi vizita echipei din Baia Mare.

Citește și: SCMU Craiova s-a „distrat“ în deplasarea de la Ciuc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS