19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU Craiova, fără nicio șansă la Târgoviște

SCMU Craiova, fără nicio șansă la Târgoviște

Voleibalistele de la SCMU Craiova au nevoie de puncte ca de aer pe finalul campionatului regular din Divizia A1 feminin, asta pentru a accede, pe ultima sută de metri, în grupa 5-8. Misiunea, însă, pare extrem de complicată, după ce la Târgoviște, sâmbătă seară, nu au obținut nimic. A fost o victorie în minimum de seturi pentru multipla campioană a României, scor 25-20, 25-9, 25-22 care încurcă și mai mult calculele Craiovei. Ce este cert e că ne trebuie o victorie de trei puncte la Turda, în ultima etapă, dar și cel puțin un punct cu Alba Blaj etapa următoare, asta pentru a nu sta la mâna rezultatelor.

Despre duelul de la Târgoviște prea multe nu sunt de spus. Craiova a contat, în special, în primul set, unde a reușit să ajungă la 20 de puncte. Imediat după, moralul a scăzut, la fel și energia, în timp ce gazdele și-au demonstrat valoarea cu fiecare punct disputat. Târgoviște a câștigat la 9 actul secund, în timp ce în cel de-al treilea a avut ceva mai mult de tras, impunânându-se, într-un final, la 22.

Următorul adversar al Craiovei este Alba Blaj. Semifinalista CEV Cup va veni în Bănie săptămâna viitoare, iar gruparea alb-albastră este nevoită să încerce să producă o mini-surpriză.

Citește și: SCMU Craiova are derbi cu Oradea duminică, în Polivalentă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS