9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU Craiova, misiune dificilă cu Lugoj în weekend

SCMU Craiova, misiune dificilă cu Lugoj în weekend

Voleibalistele de la SCMU Craiova au parte de un meci mai mult decât complicat sâmbătă. În Bănie va veni Lugojul, formaţie care ne-a mai învins de trei ori în acest sezon, de două ori în Cupa României şi o dată în campionat. Şi de această dată trupa lui Zlotea porneşte cu a doua şansă, dar nu are nimic de pierdut în faţa unei echipe care se luptă la locurile fruntaşe. Partida este programată la ora 15.00.

Zlotea: „Nu tratăm cu indiferenţă acest joc“

Antrenorul formaţiei alb-albastre, Lucian Zlotea, a prefaţat pentru GdS partida cu Lugoj. Acesta este conştient de diferenţa de valoare dintre cele două formaţii, dar a recunoscut că un joc bun sâmbătă poate aduce un plus de moral pentru fete înaintea decisivului cu Bacău, pentru locul 8.

„Trei meciuri am jucat în acest sezon cu Lugoj, dar, din păcate, pe toate trei le-am pierdut. În două partide am reuşit să luăm un set, la început, după care jocul s-a înclinat în favoarea lor. Cert este că întâlnim o echipă bună, care se află pe locul patru. Ei au mai mult decât dublul punctelor noastre în momentul de faţă şi pot spune că se bat cu şanse reale la primele locuri anul acesta. Trebuie să pregătim meciul cu Bacău, de săptămâna viitoare, dar nu tratăm cu indiferenţă nici acest joc. Întotdeauna mi-au plăcut meciurile tari, pentru că îmi doresc să jucăm bine. Cu cât te prezinţi mai bine într-un asemenea joc, cu atât şansele în partidele mai accesibile sunt mai mari.

Meciul cu Bacău este cel mai important. Acolo ne jucăm, practic, obiectivul, de a rămâne în 5-8. Ultimele două partide nu au fost pe gustul nostru, nici jocul nu a excelat. La moral nu este problemă, pentru că ştim cu cine am jucat, dar la Rapid, în ultima rundă, ne-am prezentat extrem de slab. Trebuie să ne trezim imediat, pentru că este perioada cea mai importantă din campionat. Probleme medicale nu avem şi sperăm să rămânem aşa până la ora meciurilor“, a spus Lucian Zlotea.

Citeşte şi: SOLD OUT în marea finală! Se anunţă o atmosferă incendiară în Bănie!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS