7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiLaurenţiu Lică, la „înălţime“ şi la 42 de ani

Laurenţiu Lică, la „înălţime“ şi la 42 de ani

Astăzi, Laurenţiu Lică, jucătorul emblematic al Craiovei voleibalistice şi nu numai, împlineşte frumoasa vârstă de 42 de ani, dar pasiunea pentru sport şi volei continuă să îi curgă prin vene chiar dacă nu se mai află la prima tinereţe. Căpitanul echipei SCMU Craiova a anunţat că îşi doreşte să mai continue pe parchet şi sezonul următor, dacă fizic va mai fi apt.

„Facebook-ul mi-a adus aminte că acum doi ani făceam o conferinţă de presă în aceeaşi formulă, doar că atunci urma jocul din Polivalentă cu Dinamo. Poate că acum, fiind pe drum vineri, voi putea să răspund la toate mesajele. Sunt încântat că încă reuşesc să fac faţă la acest nivel şi mă bucur pentru fiecare meci şi antrenament pe care-l am. Cert este că îmi doresc să joc şi la anul. O să trag linie la finalul sezonului şi, împreună cu Dan, o să picăm la o decizie, dacă mai pot face faţă sau nu pe viitor. Mi-aş dori să vină mult mai multă lume la meciurile de volei, să fie atmosferă şi să ne susţină la bine şi la greu“, a declarat „Lolo“.

Laurenţiu Lică a venit prima oară în Bănie în ediţia 2013/2014 a Diviziei A1, iar de atunci a evoluat an de an la Craiova, cu excepția sezonului 2017/2018, petrecut la Tricolorul Ploiești. Acesta a ajuns la SCMU Craiova după experienţa din Franţa, din 2012-2013, de la echipa Martigues.

Născut la 11 februarie 1980, Laurențiu, care s-a retras din națională după Campionatul European din 2019, a demonstrat și în actuala ediţie de campionat că vârsta e doar o cifră dacă respecți sportul și dacă te antrenezi cu seriozitate. La ora actuală, „Lolo“ este unul dintre cei mai buni jucători din Divizia A1.

Citeşte şi: Victorie la Zalău şi se vede play-off-ul! SCMU luptă pentru puncte în Sălaj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS