5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiDan Pascu: „Sunt puțin nemulțumit de anumite aspecte, dar bucuros de victorie“

Dan Pascu: „Sunt puțin nemulțumit de anumite aspecte, dar bucuros de victorie“

SCMU Craiova a învins cu 3-0 Olimpia Titanii, dar tehnicianul Dan Pascu nu este mulțumit în totalitate de ceea ce elevii săi au arătat pe parchet. Acesta s-a arătat bucuros de victoria fără set pierdut si a recunoscut că deja se gândește la duelul cu Zalău, de vineri.

„Meciul, la prima impresie, a părut ușor, dar în teren a fost destul de strâns, de tensionat, asta datorită adversarului. Cei de la Olimpia luptă până la ultimul punct și sunt dornici de rezultate pozitive. Într-adevăr, un lucru pozitiv este faptul că echipa nu s-a mai relaxat și nu a mai cedat după setul al doilea. Trebuie să spun că sunt puțin nemulțumit de anumite aspecte ale jocului, dar nu trebuie să uităm că am câștigat 3-0 și că a fost un meci greu. A fost un meci în care nu aveam voie să pierdem nici măcar un set, iar băieții și-au făcut datoria.

Meciul cu Titanii a reprezentat un test bun înaintea deplasării la Zalău. Am întâlnit o echipă tare și sper să ne ajute acest joc pentru meciul de la Zalău, de vineri. Mergem acolo să jucăm, să luptăm pentru puncte și, dacă se poate, să obținem maximum din acel joc. Și ei vor juca cu o ultimă șansă și își vor pregăti foarte bine meciul, așa că mai mult ca sigur va fi un meci discutat“, a spus Dan Pascu, pentru GdS.

Citește și: SCMU Craiova și-a respectat statutul de favorită și a învins Olimpia Titanii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS