14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU Craiova și-a respectat statutul de favorită și a învins Olimpia Titanii

SCMU Craiova și-a respectat statutul de favorită și a învins Olimpia Titanii

Echipa masculină de volei SCMU Craiova pornea ca favorită certă înainte de duelul din Sala Polivalentă, cu formația bucureșteană Olimpia Titanii. Gruparea din Bănie nu a dezamăgit sâmbătă seară și s-a impus convingător, scor 3-0 (25-22, 25-20, 25-22), la capătul unui meci solid, în care jocul a funcționat din toate punctele de vedere. Partida a contat pentru etapa a 16-a din Divizia A1.

Toate cele trei seturi au fost disputate, formația vizitatoare nevenind la Craiova doar ca să facă act de prezență. Doar că, pe parcursul fiecărui set, alb-albaștrii au luat avans și s-au desprins în câștigători. În primul act, de la scorul de 6-6 s-a rupt echilibrul, iar SCMU nu a mai cedat inițiativa până la final. În setul secund, Craiova a pornit ca din tun și s-a distanțat imediat la 5-1. Diferența nu s-a menținut foarte mult, pentru că jucătorii Olimpiei s-au montat și au dus scorul la 9-10. Din acel punct, echipa pregătită de Dan Pascu a jucat perfect și și-a dublat avantajul pe tabelă după 25-20.

Și actul al treilea, ultimul al meciului, a fost în ton cu primele. Chiar dacă cei de la Olimpia Titanii nu au renunțat la joc, SCMU a trecut peste „renumitele“ momente de relaxare și a ținut ridicat nivelul jocului până la final. S-a încheiat 25-22, iar Craiova s-a impus cu un categoric 3-0.

Victoria din acest meci o duce pe Craiova, cel puțin pentru moment, pe locul al doilea în clasament, cu 38 de puncte. Oltenii pot fi ajunși din urmă de Steaua, dacă se impun luni cu Zalău, dar și de Dinamo, dacă bucureștenii își vor câștiga toate punctele din meciurile rămase restante.

Citește și: SCMU Craiova se întoarce fără niciun punct de la Voluntari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS