10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiAl treilea meci cu Lugoj, al treilea eşec. Voleibalistele Craiovei rămân cu şase puncte

Al treilea meci cu Lugoj, al treilea eşec. Voleibalistele Craiovei rămân cu şase puncte

După cele două înfrângeri survenite cu Lugoj în Cupa României, voleibalistele de la SCMU Craiova nu au avut replică nici în jocul din campionat. Chiar dacă moralul era ridicat după succesul de la Bacău, fetele lui Zlotea au cedat fără drept de apel la Lugos, scor 0-3 (19-25, 16-25, 21-25) şi astfel rămân la „cota“ şase în clasamentul Diviziei A1.

Startul meciului a fost unul bun, iar totul a mers ca pe roate pentru „leoaice“ până la scorul de 11-11. Din acel momrnt Lugojul a preluat conducerea și nu a mai cedat inițiativa până nu a modificat scorul pe tabelă (25-19). În actul secund, oltencele s-au deconcentrat, așa cum ne-au și obișnuit după ce pierd primul set, iar totul a devenit mai ușor pentru gazde. După ce au făcut 2-0 destul de ușor, sportivele de la Lugoj s-au impus și în actul al treilea, scor 25-21 și au închis meciul, adjudecându-și toate cele trei puncte.

După opt etape disputate, SCMU Craiova se află pe locul al 10-lea, cu șase puncte. Pentru oltence urmează dueluri tari în ultimele trei runde ale turului de campionat, cu Târgoviște și Alba Blaj, precum și un meci de mare luptă cu Turda.

Citește și: Universitatea Craiova a învins CSU Poli și a revenit pe locul al doilea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS