19 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSe complică situația! Voleibalistele de la SCMU Craiova, învinse categoric de Rapid, în Bănie

Se complică situația! Voleibalistele de la SCMU Craiova, învinse categoric de Rapid, în Bănie

Se pare că problemele de la secția de volei fete continuă! Gruparea din Bănie își plănuise o victorie, sâmbătă, cu Rapid, chiar dacă lotul și starea fizică a echipei nu erau la parametrii normali. Doar că, toate calculele făcute pe hârtie nu s-au potrivit cu ceea ce s-a jucat pe teren, iar SCMU Craiova nu a avut nicio șansă în fața bucureștencelor. A fost 3-0 (25-23, 25-14, 25-13) pentru Rapid, care le afundă pe oltence în subsolul clasamentului.

Doar în primul set am avut parte de acțiune și de o replică așa cum trebuia a fetelor lui Lucian Zlotea. SCMU Craiova a debutat excelent, a condus cu 9-3, dar din acel moment totul s-a năruit. Posibilul gând al unui meci ușor le-a relaxat pe craiovence, care s-au văzut egalate extrem de rapid, iar în cel mai scurt timp și conduse. S-a mers, apoi, cap la cap până la scorul de 20-20, când bucureștencele au forțat și au închis setul cu 25-23.

În seturile doi și trei SCMU Craiova nu prea a existat, fetele pregătite de Zlotea acuzând șocul pierderii primului act. Cu moralul la pământ, alb-albastrele au greșit o mulțime de mingi, iar preluările au lăsat de dorit. Treptat, Rapid s-a distanțat, a câștigat setul secund cu 25-14 și a pornit cu încredere și în ultimul act. Jocul a continuat într-o singură direcție, echipa bucureșteană a făcut „legea“ pe teren până la ultimul punct și a închis meciul cu 25-13.

Clasament Divizia A1:

1. Alba Blaj 15 puncte, 2. Târgoviște 14, 3. Voluntari 11, 4. Medgidia 11, 5. Rapid 11, 6. Lugoj 8, 7. Mioveni 8, 8. Știința Bacău 7, 9. Dinamo 7, 10. SCMU Craiova 3, 11. Turda 3, 12. Universitatea Cluj 1.

Citește și: Am trecut de primul pas! Handbaliștii Universității Craiova au învins clar Tg. Jiul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS