16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVoleibaliştii de la SCMU Craiova, eşec dureros cu Steaua, în propriul fief

Voleibaliştii de la SCMU Craiova, eşec dureros cu Steaua, în propriul fief

Din păcate, voleibaliştii de la SCMU Craiova nu au avut parte de un final de weekend pe gustul lor. Gruparea olteană a cedat dramatic cu Steaua, pe teren propriu, scor 2-3 (16-25, 22-25, 25-22, 29-27, 13-15), după un meci extrem de echilibrat, decis la doar două puncte. Partida a contat pentru etapa a 4-a din Divizia A1!

Dacă în primul set nu am existat pe parchet, iar Luarenţiu Lică a fost stopat perfect de către adversari, în actul al doilea ne-am ridicat nivelul de joc şi am propus un volei mult mai bun. Doar că, tot bucureştenii au avut câştig de cauză şi s-au distanţat pe tabelă la două lungimi. Imediat, băieţii lui Dan Pascu au luat atitudine şi au revenit spectaculos, egalând situaţia în meci, dar şi scorul. Partida a intrat în setul decisiv, unde s-a mers cap la cap până la 11-11. Acolo s-a produs declicul, oaspeţii au blocat excelent atacurile noastre, iar la final au închis meciul cu 15-13.

Pe tot parcursul meciului s-au produs numeroase greşeli de ambele părţi, iar acest lucru s-a cunoscut imediat în joc. La final, norocul a fost de partea Stelei, care a luat două puncte mari pe un teren unde nu se câştigă prea des.

Pentru SCMU Craiova va urma un duel în deplasare, contra echipei Olimpia Titanii.

Citeşte şi: Deloc n-am forțat, dar tot la scor am câștigat! SCMU Craiova a defilat cu Miercurea Ciuc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS