10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiAm luptat cât am putut! SCMU Craiova a pierdut la zero meciul cu Voluntari

Am luptat cât am putut! SCMU Craiova a pierdut la zero meciul cu Voluntari

Se pare că Lucian Zlotea nu a glumit deloc când a spus că FC Voluntari are o echipă net superioară celei din Bănie. Luni seară, în Sala Polivalentă, gruparea ilfoveană a trecut cu scorul de 3-0 (25-22, 25-16, 25-22) de SCMU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din Divizia A1. Jocul a fost controlat, per total de oaspeți, jucătoarele Craiovei încercând în fiecare set să se ridice la un nivel cât mai mare. Din păcate, au fost și problemele de lot care îi tot dau bătăi de cap antrenorului, acesta neavând posibilitatea de a folosi cele două jucătoare din Muntenegru, precum și alte două sportive de bază ale echipei.

Primul set al întâlnirii a fost destul de echilibrat, dar de fiecare dată cei de la Voluntari s-au aflat în avantaj. Au fost chiar și diferențe mai mari de scor în favoarea oaspetelor (ex. 11-6), dar jucătoarele lui Zlotea au revenit frumos și au jucat până la ultimul punct. Doar că, experiența mai multor sportive din lotul echipei ilfovene și-a spus cuvântul, iar Voluntari a trecut în față pe tabelă, scor 25-22.

În actul secund am avut parte de o cădere a oltencelor, care nu au mai reușit să facă față jocului agresiv al adversarelor și au cedat cu 25-16. În setul al treilea, ultimul al întâlnirii, SCMU Craiova a început din nou să forțeze, cu gândul că poate intra din nou în meci, doar că Voluntariul a stat bine în teren și a gestionat cum trebuia finalul partidei, încheind meciul cu 25-22.

În acest moment, după eșecul cu Voluntari, SCMU Craiova rămâne cu 3 puncte în Divizia A1.

Citește și: Voleibaliştii de la SCMU Craiova, eşec dureros cu Steaua, în propriul fief

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS