5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU Craiova a luat un set în primul meci cu Lugoj din Cupa României

SCMU Craiova a luat un set în primul meci cu Lugoj din Cupa României

După meciul pierdut pe muchie de cuţit cu Mioveni (2-3), în etapa a doua din Divizia A, voleibalistele de la SCMU Craiova au făcut tot ce au putut în jocul cu Lugoj, din Cupa României. Au reuşit să câştige primul set la mare luptă, dar apoi oaspetele şi-au revenit şi au întors soarta meciului în favoarea lor. La final, a fost 3-1 (21-25, 25-8, 25-22, 25-17) pentru Lugoj, care accede, astfel, în faza următoare a Cupei. De partea cealaltă, trupa lui Zlotea se pregăteşte de un nou meci în campionat, în deplasare la Cluj.

Zlotea: „Fetele mele s-au ridicat la un nivel bun“

Antrenorul Craiovei, Lucian Zlotea, s-a arătat mulţumit de jocul prestat de fetele sale, mai ales că oboseala deja îşi spune cuvântul. Totodată, tehnicianul formaţiei din Bănie deja se gândeşte la meciul de la Cluj, din campionat, unul care trebuie câştigat fără doar şi poate.

„Am condus după primul set, dar, în cele din urmă, am cedat. A fost un joc cu multe greşeli şi de o parte şi de cealaltă, dar şi cu multe puncte spectaculoase. Chiar dacă au fost obosite după meciul cu Mioveni, fetele mele s-au ridicat la un nivel bun. Din păcate, Iulia s-a accidentat la antrenamente, avem şi o problemă cu virusul Covid, dar şi în condiţiile astea ne-am descurcat bine, nu a fost un meci deloc rău.

Urmează un meci la Cluj, care pare abordabil, dar trebuie să menţionez că va fi deja al treilea meci pe parcursul unei săptămâni. Fetele se resimt, de aceea se îngreunează totul. Este extrem de important acest duel de la Cluj, trebuie să luăm neapărat cele trei puncte. Adversarii au o echipă tânără, de perspectivă, dar care nu se ridică deocamdată la nivelul Diviziei A. Cu Mioveni trebuia să avem mai multă grijă şi să câştigăm meciul. Acum plecăm drept favoriţi la Cluj, dar depinde de noi dacă ne vom face meciul mai uşor“, a spus Lucian Zlotea.

Citeşte şi: Aici şi-a încheiat cariera! Marian Drăgulescu a ratat calificarea în finala de la sărituri la Mondiale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS