11.6 C
Craiova
miercuri, 1 decembrie, 2021
Știri de ultima orăSportVoleiAm contat doar un set! SCMU Craiova, învinsă la zero de Dinamo, chiar în Bănie

Am contat doar un set! SCMU Craiova, învinsă la zero de Dinamo, chiar în Bănie

Weekend-ul nu a început deloc bine pentru sportul craiovean și voleibaliștii de la SCMU Craiova. Trupa pregătită de Dan Pascu a pierdut pe teren propriu cu Dinamo, scor 0-3 (26-28, 13-25, 22-25), după un joc destul de modest, în special în seturile doi și trei. Imediat după ce au cedat în primul act, oltenii au fost de nerecunoscut și i-au invitat pe dinamoviști să ia punct cu punct. La final, rezultatul este unul total nedorit, mai ales că s-a înregistrat împotriva rivalei.

Meciul a debutat exact așa cum ne așteptam, cu egalitate perfectă. Cele două rivale au mers de la egal la egal până la scorul de 11-11, când la serviciu pentru craioveni a venit Laurențiu Lică. Acesta a servit excelent, echipa sa s-a distanțat la 14-11, iar tehnicianul alb-roșilor a solicitat imediat time-out. A fost un moment decisiv, pentru că, ușor-ușor, oaspeții și-au revenit și au întors soarta setului în favoarea lor. Mai întâi au egalat la 20, pentru ca apoi să meargă cap la cap cu trupa lui Pascu până la 26-26, când au preluat conducerea și au închis setul.

Au cedat inexplicabil

Din actul al doilea „s-a luat curentul“ pentru craioveni, care nu s-au mai regăsit și au greșit extrem de multe mingi. Vizibil afectați de pierderea setului întâi, alb-albaștrii nu i-au mai pus deloc probleme adversarei, care s-a distanțat decisiv. Menționăm că la scorul de 18-10 în favoarea bucureștenilor, Dan Pascu a trimis în teren juniorii, pentru a-i mai odihni pe cei din primul sextet.

Din păcate, veștile bune nu au venit nici în actul al treilea. SCMU a fost mereu cu un pas în spatele dinamoviștilor, iar la final s-a arătat învinsă cu 3-0. Astfel, ceea ce au pregătit toată săptămâna special pentru acest joc s-a dus de râpă pentru voleibaliștii din Bănie, care sunt nevoiți să ridice capul din pământ și să se focuseze pe următoarea partidă.

LNBM – Etapa a 2-a:

Vineri, 15 octombrie: SCMU Craiova – Dinamo 0-3, ora 18.00: Unirea Dej – Braşov;
Sâmbătă, 16 septembrie – ora 14.00: Arcada Galaţi – Timişoara, ora 17.00: Steaua – Baia Mare, Ştiinţa Bucureşti – Universitatea Cluj, ora 19.00: Zalău – Rapid.

Citeşte şi: Meci greu, dar nu ne dăm la o parte! Handbalistele Craiovei pleacă la „luptă“ la Buzău

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cupa României / CCA a desemnat brigada meciului de...

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a stabilit brigada care...

ȘTIRI GdS