11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiAvem echipă în prima divizie! SCMU Craiova, la „masa bogaților“ din sezonul viitor

Avem echipă în prima divizie! SCMU Craiova, la „masa bogaților“ din sezonul viitor

Așa cum era de așteptat după victoria convingătoare cu Turda, volebalistele de la SCMU Craiova au dat de pământ și cu Focșani, iar promovarea în prima divizie a venit fără doar și poate. Fetele pregătite de Lucian Zlotea au făcut un nou meci perfect, pe care l-au câștigat tot de o manieră categorică, scor 3-0 (25-10, 25-21, 25-19), iar la final bucuria a fost de nedescris.

Imediat după câștigarea ultimului punct, toate fetele, împreună cu banca tehnică, dar și cu directorul SCM, Adrian Cosman, s-au strâns la mijlocul terenului și au sărbătorit promovarea în Divizia A1.

În meci, lucrurile au fost cât se poate de clare încă de la început. SCMU a pornit la drum motivată să încheie orice calcule chiar de la acest joc și s-a impus lejer în primul act, scor 25-10. În setul secund, sportivele de la Focșani au avut o răbufnire de orgoliu și au început mai arțăgoase, ducând scorul la 5-0. A urmat un time-out inspirat solicitat de Lucian Zlotea, care și-a ambiționat jucătoarele exact la momentul potrivit. La 13 s-a restabilit egalitate pentru prima dată, iar apoi, treptat, alb-albastrele au trecut la conducere și s-au impus cu 25-21. În actul al treilea nu s-a mai întâmplat ceva deosebit, voleibalistele de la Focșani resemnându-se cu gândul eșecului. A fost 25-19 pentru SCMU, care și-a asigurat promovarea în Divizia A1 încă după meciul doi.

SCMU Craiova: Mihaela Truță, Anca Mănuc, Iulia Zlotea, Alexandra Brabete, Ştefania Şuţan, Ana Stoian, Charlotte Plumereau, Evgenija Milivojevic, Bianca Chifu, Roberta Pîrvan, Ramona Marciu, Eva Vizitiu, Beatrice Iliescu. Antrenor: Lucian Zlotea.

Pentru Craiova va urma ultimul joc al turneului, cu CS Mioveni, însă fără vreo însemnătate aparte, deoarece promovarea este asigurată indiferent de rezultatul final. Partida este programată mâine, de la ora 14.00.

Citește și: Am încheiat perfect! SCMU Craiova, victorie și cu Zalău în ultimul joc al sezonului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS