21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiFormă maximă în play-off! Voleibaliştii Craiovei au luat punctele şi cu Steaua

Formă maximă în play-off! Voleibaliştii Craiovei au luat punctele şi cu Steaua

Forma excelentă a voleibaliştilor de la SCMU Craiova s-a concretizat şi în partida cu Steaua Bucureşti, desfăşurată în această după masă, la Zalău. Alb-albaştrii au făcut un nou meci bun şi au obţinut o victorie de trei puncte în faţa grupării bucureştene, scor 3-1 (25-19, 21-25, 25-23, 25-23).

Oltenii au început bine meciul şi au preluat conducerea de la primele mingi. Pe parcurs, diferenţa pe tabelă a crescut în favoarea trupei lui Pascu (10-5, 13-6, 17-10), care s-a prezentat mult mai hotărâtă şi mai motivată. În cele din urmă, setul a fost adjudecat de craioveni, scor 25-19. În actul secund lucrurile s-au schimbat, iar Steaua a trecut la conducerea jocului. Chiar dacă au condus şi cu 7-2, steliştii s-au văzut egalaţi (13-13), iar meciul a devenit şi mai palpitant. Bucureştenii nu au renunţat la meci, au continuat să joace agresiv, iar într-un final au egalat la seturi după 25-21.

Atenţia şi eficacitatea au făcut diferenţa

Din actul al treilea s-a simţit şi ceva tensiune în jocul ambelor formaţii. Setul acesta era extrem de important pentru moralul jucătorilor, iar câştig de cauză au avut băieţii noştri, care s-au impus cu 25-23. A urmat, apoi, un set patru la fel de echilibrat, cu puncte spectaculoase şi de o parte şi de alta. Au fost mai multe răsturnări de scor, dar finalul le-a aparţinut oltenilor, care s-au impus, din nou, cu 25-23.

SCMU Craiova: Gommans, Kovacevic, Bartha, Lică, Suson, Diaconescu (L), Teleleu, Călin, Grigoraș, Lupu, Cîrlogănescu, Marelic, Georgescu.

Pentru alb-albaştri va urma un al treilea joc din cadrul primului turneu de play-off, de la Sălaj. Mâine, tot de la ora 14.00, SCMU va da piept cu echipa din localitate, SCM Zalău.

Citeşte şi: Surpriza s-a produs! SCMU Craiova a învins campioana în primul meci de play-off

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS